Cover voorkant
Eindelijk iemand die naar je luistert! - Handleiding die je de weg wijst in het woud van coaches
Eindelijk iemand die naar je luistert! - Handleiding die je de weg wijst in het woud van coaches

Eindelijk iemand die naar je luistert! - Handleiding die je de weg wijst in het woud van coaches

Stan Lenssen


€ 19,50

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Iedere zelfstandige dienstverlener lijkt zich tegenwoordig coach te noemen. Hoe raak je nog wegwijs in dat woud van aanbieders? Wat doet een coach nu eigenlijk? Wat mag ik verwachten als ik een coach inschakel? Welke eisen kan ik stellen? En: hoe onderscheid ik goed van slecht? Dit boek geeft klip-en-klare antwoorden. Het is geschreven voor iedereen die op zoek is naar een coach. Lees het, het zal je helpen bij je keuze.

From the book

Dit boek is geschreven voor iedereen die wil weten wat coaching is. Dat kan vanuit pure interesse zijn, het kan ook zijn dat er een overweging speelt om coaching als hulpbron in te zetten om een doel te bereiken of om een vraag of probleem in het leven op te lossen. Het boek is ook geschreven voor iedereen die zo’n proces al eens heeft meegemaakt en daarbij tegen een muur van trainers, consultants, adviseurs, leraren en misschien zelfs goeroes is aangelopen, en heeft moeten constateren dat al die moeite en investeringen haar of hem geen stap verder hebben gebracht.
Coaching is gericht op verandering van gedrag en zet daartoe het middel van bewustwording in - bewustwording over onze gedachten, onze overtuigingen, onze gevoelens, onze ideeën over de wereld en onze ideeën over onszelf. Bewustwording helpt ons te ontdekken wie we als mens ambiëren te zijn en welke doelen voor ons als individu belangrijk zijn. Professionele coaching - en ik gebruik bewust het woord professionele - is geweldig effectief in het tot stand brengen van gedragsverandering. Maar hoe werkt dat dan? En waarom is professionele coaching effectiever dan veel andere vormen van menselijke ondersteuning? Dit boek zal je op die vragen een antwoord geven. We zetten de spotlights daartoe op het belangrijkste decor waarin professionele coaching zich afspeelt: het coachgesprek. Het boek vertelt er klip-en-klaar over, in duidelijke taal, zonder gebruik van jargon. Dit boek is geen zelfhulpboek; het is een boek dat helderheid schept over een vorm van dienstverlening die voor veel mensen met vaagheid omgeven is.

About the author

Stan Lenssen, PCC (1958) is een ervaren coach. Hij is door de International Coach Federation gecertificeerd en heeft zijn praktijk in Amsterdam. Stan Lenssen startte zijn loopbaan in de horeca, werd bedrijfskundige, ict’er en richtte gezondheidswinkels op. Hij vervulde bestuursfuncties voor uiteenlopende maatschappelijke organisaties. Naast zijn coachwerk publiceert Stan Lenssen artikelen en boeken over psyche en gedrag. Zijn teksten zijn vlot en kleurrijk; ze bevatten volop treffende anekdotes. Zijn boek De waan van de wedloop werd broodnodig en inspirerend genoemd.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Eindelijk iemand die naar je luistert! - Handleiding die je de weg wijst in het woud van coaches

Author:

Stan Lenssen

Category:

Psychology and personal development

Number of pages:

94

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

09-11-2018

ISBN:

978-94-022-4896-8 / 9789402248968

Price:

€ 19,50

Language

Dutch