De Zeven Karakters - Deel I: Vuur

Sanne Kamphorst

Category: Young Adult
  • (2)

€ 20,49
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Na duizenden jaren is het tijd voor een nieuwe generatie Karakters om op te staan. Michiel, een heethoofdige elfenjongen met de magische gave van Vuur, is een van de uitverkorenen. Samen met de andere jonge Karakters wordt hij op een tocht door de Gouden Bossen gestuurd. Daar moeten ze elkaar beter leren kennen en hun gaven verder ontwikkelen. Tijdens de tocht worden ze opgejaagd door een vreemd wezen. Uiteindelijk komen ze terecht op het terrein van bloeddorstige heksen, waar ze beslist niet welkom zijn. Ondertussen moet Michiels jongere zusje, Loesje, thuisblijven omdat ze geen magie heeft. Ze heeft last van nachtmerries en ze wordt achtervolgd door Jen, een donkere schim, wiens intenties onduidelijk zijn.

From the book

In de verte kraste een uil. Suzanne hield nog steeds de wolvenkop op haar schoot en snikte zachtjes. Michiel draaide het dier half op zijn rug. Zijn ogen bevestigde wat zijn gevoel hem al verteld had. Drie diepe sneeën liepen over het hart van de wolf. Een dier had het opengereten met zijn klauw. ‘We moeten gaan,’ zei Michiel. ‘Het dier dat de wolf heeft aangevallen kan nog ergens in de buurt zijn.’ Suzanne keek op. Haar ogen scanden de donkere schaduw van de bomen om hen heen en bleven hangen op een groepje bomen rechts van hen. ‘Michiel,’ fluisterde ze zachtjes. ‘Het wezen dat de wolf heeft aangevallen is hier. Het kijkt naar ons.’ Haar stem trilde bijna onhoorbaar. Michiel volgde haar blik. Zijn magische vermogens voelden niks. ‘Gaat het ons aanvallen?’ fluisterde hij zachtjes. ‘Ik weet het niet. Het is best ver weg, maar het kijkt naar ons. We moeten hier weg. Terug naar het kamp.’ ‘Maar leiden we het dan niet recht naar de anderen?’ Suzanne schudde haar hoofd een minuscuul beetje terwijl ze de kop van de wolf van haar schoot af tilde en zachtjes op de grond legde. ‘Het weet al waar ons kamp is. Het volgt ons al een paar dagen.’ ‘Wat?’ siste Michiel. Zijn hart bonkte luid. Het vuur in zijn maag laaide op maar het verwarmde hem niet. De angst en spanning verdoofden hem. ‘Geen tijd nu,’ antwoordde Suzanne zachtjes. ‘We moeten hier weg. Nu.’

About the author

Sanne Kamphorst woont in Utrecht waar ze ook haar Bachelor Literatuurwetenschap heeft gehaald. De dyslexie waar ze als kind mee worstelde, kon haar liefde voor lezen en schrijven niet bedwingen. Sterker nog, het leerde haar om creatief en speels met taal om te gaan. Ze heeft een grote passie voor verhalen, het liefst van het soort waar je heerlijk in kan wegdromen. Fantasy is dan ook beslist haar favoriete genre om te lezen, maar vooral ook om in te schrijven.

Reviews

2019-04-19 18:10:39 | By: Lisa | Rating:
Een heel erg leuk boek, als je eenmaal bent begonnen met lezen kun je niet meer stoppen! De personages voelen heel echt aan en ook het verhaal is erg origineel! Ik kijk uit naar het volgende deel!

2018-12-06 16:01:20 | By: Isabelle | Rating:
Fantastisch boek! Goed spannend en pakkend verhaal, mooie karakters. Als je begint wil je niet meer stoppen. Nu wachten op deel 2.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De Zeven Karakters - Deel I: Vuur

Author:

Sanne Kamphorst

Category:

Young Adult

Number of pages:

216

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

09-11-2018

ISBN:

978-94-0224-891-3 / 9789402248913

Price:

€ 20,49

Language

Dutch

Rating:

  • (2)