Vlo of een nestje pups

Guusta Imhoff

Categorie: Dieren

€ 14,45
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Raak jij ook in vervoering bij het zien van een nestje schattige, wollige pups? Misschien wil je zelf ook wel graag een keer zo’n nestje van je eigen hond. Lees dan nu hoe alles precies in zijn werk gaat. Vanaf de eerste dekking tot de tijd dat de pups oud genoeg zijn om hun moeder te verlaten. Daarnaast lees je ook over de hoogte- en dieptepunten die je tegenkomt bij het krijgen van een nestje. Een echte aanrader wanneer je meer wilt weten over alles wat te maken heeft met pups!

Uit het boek

Voor je het weet is je nestje 9 weken en zit je grootste taak erop (in mijn geval koste het een kleine 10 jaar van mijn leven). Tijd om uit te vliegen... Chanel zou bij ons blijven maar de bedoeling was dat die kleine beer een nieuw thuis zou krijgen... Misschien is het makkelijker als je nestje is gegaan zoals het in de boekjes staat, als je pups niet te vroeg geboren worden met weinig tot geen overlevingskans, als je er niet dag en nacht mee bezig bent geweest, als je een voorbeeldige moederhond hebt gehad en als je meer pups dan maar één hebt die uit moeten vliegen. Misschien ben je dan wel blij dat deze tijd aangebroken is, omdat je er dan niet meer zoveel tijd in hoeft te steken. Maar zo voelde ik dat niet. Die drukste tijd had ik al een paar weken achter de rug en alles was alleen nog maar leuk, met een gevoel van overwinning. Onze Balou was inmiddels 12 weken en het was een hele opgave de foto's uit te zoeken om bij de 'te koop' advertentie te plaatsen en om een tekstje te maken. Wat vertel je in dat tekstje? Wat kun je in je advertentie zetten zodat je weet dat alleen de juiste mensen zullen reageren. Dat kan niet. Het enige wat je kunt doen, is de reacties afwachten en daarop selecteren. Ik kreeg heel, heel veel reacties op de advertentie. Veel van deze reacties waren er alleen maar op uit, om voor een heel zacht prijsje een mooie blue merle chihuahua te bemachtigen. Op de meeste van die reacties ben ik niet eens ingegaan. Er zaten natuurlijk ook heel serieuze reacties bij.

Over de auteur

"Ik ben in 1964 geboren in een prachtig stadje aan de oude IJssel. Hier woon ik nog steeds samen met mijn twee dochters, onze dieren, en het grootste gedeelte van mijn hechte familie, waar jullie tijdens het lezen enkelen van zullen leren kennen. Dit boekje is geschreven om mijn belevenissen en de informatie die ik gaandeweg heb opgedaan te bundelen en met jullie te delen in een vermakelijk verhaal!"

ReviewsSchrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Vlo of een nestje pups

Auteur:

Guusta Imhoff

Categorie:

Dieren

Aantal pagina's:

54

Geïllustreerd:

Ja

Uitvoering/Formaat:

Paperback 12,5 x 20 cm

Verschijningsdatum:

07-08-2009

ISBN:

978-94-6089-015-4 / 9789460890154

Vaste prijs:

€ 14,45