Amalea's Spirit

Anna van der Horst

Category: Novels

€ 16,49
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

In Amalea’s Spirit treft u het levensverhaal aan van een jonge adellijke vrouw uit de Franse middeleeuwen met een spirituele missie. Zij neemt u mee in bijzondere verhalen en gesprekken met zichzelf en de spirituele wereld. Een spirituele romance die uw hart zal verwarmen.

From the book

Ontmoeting

De regen kletterde op het leren dak van het rijtuig. Binnen voelde het muf en klef. De paarden stonden te stomen in het licht dat door een venster viel. De keien glommen van het vele water dat stroomde naar de afvoergoten. Amalea zat in haar mooiste brokaten jurk te wachten op haar chaperonne, die even bij een herberg naar binnen was. Ondanks de kou en nattigheid gloeide ze van verlangen. De boodschap die zij Ellis, haar begeleidster, had meegegeven, was bestemd voor kapitein Adrian. Ze vroeg hem in het briefje om een ontmoeting op korte termijn, omdat ze had vernomen dat er een lange reis op het programma stond voor de kapitein. Ze werd verdrietig bij de gedachte aan zo’n lange periode zonder haar geliefde. Alles in haar wilde bij hem zijn; genieten van elkaar en spreken over hun gezamenlijke toekomst. Haar hart begon steeds heftiger te kloppen en haar slanke handen voelden koud aan. Ze frommelde wat aan haar japon toen ze Ellis de herberg zag uitkomen. Zou ze een positief antwoord hebben? Ze nam gretig het briefje aan en begon te lezen.

About the author

Anna van der Horst is een trancemedium. Geboren in de bedrijvige Zaanstreek, thans woonachtig in het lommerrijke Oosterhout (NB). Vanaf haar kindertijd is zij bekend met het spirituele aspect van het leven. Graag wil zij deze kennis en de boodschappen vanuit andere dimensies delen met de lezers. Berichten vol wijsheid en hoop voor ieder die wil weten.

Reviews

2018-11-17 11:36:04 | By: Wilma
Ik was erg geboeid en heb het boekje in een adem uitgelezen. Een mooi opbouwende spanningslijn. Hoe romantiek en de spirituele wereld op bijzondere wijze worden samengebracht. Compliment aan de auteur!Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Amalea's Spirit

Author:

Anna van der Horst

Category:

Novels

Number of pages:

68

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 x 20 cm

Release date:

12-10-2018

ISBN:

978-94-0224-812-8 / 9789402248128

Price:

€ 16,49

Language

Dutch