Stervende stift - Het duurzame kinderboek om in te kleuren

Eva Stam en Joska van Oosten

Category: Children books
  • (1)

€ 17,49
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Groene stift raakt zijn grote liefde, groene dop, kwijt. Zijn stiftvrienden zeggen dat hij moet stoppen met huilen, want stiften die uitdrogen van verdriet zullen sterven en in de prullenbak belanden. Hoe kan hij behoed worden voor zijn ondergang?

Een verhaal over liefde, vriendschap, diversiteit en duurzaamheid.


Minimale leeftijd: 4 jaar

From the book

Groene stift werd pardoes teruggezet bij de andere stiften. "Hebben jullie groene dop gezien? Hallo! Heeft iemand groene dop gezien?", riep groene stift in paniek. Wat moest groene stift zonder zijn grote liefde? Hartverscheurend huilde hij en verloor daarbij veel inkt.


About the author

Eva is de schrijver van dit boek. Eva wil het liefst verhalen tot leven brengen in een film, een theaterstuk, of in dit geval in een kinderkleurboek. Ze heeft veel stiften geïnterviewd om dit boek te kunnen maken en dit is hun verhaal.

Joska, ook wel Joskaas Worst, is de illustrator van dit boek. Ze heeft altijd pen en papier bij zich om te kunnen tekenen en raakt ook wel eens een dop kwijt. In haar dagboek tekent ze alles wat ze meemaakt. Ook geeft ze kunstlessen aan kinderen.

Reviews

2020-10-20 19:50:27 | By: McHill | Rating:
Een geweldig leuk boek met een lach en een traan. Een perfecte aanleiding om met kinderen te bespreken hoe je met spullen omgaat. Stiften zijn een heel sterk uitgangspunt. Leuk voor thuis maar wat mij betreft onmisbaar voor iedere school. Perfect voor een "duurzaam" thema.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Stervende stift - Het duurzame kinderboek om in te kleuren

Author:

Eva Stam en Joska van Oosten

Category:

Children books

Number of pages:

62

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 20 x 20 cm

Release date:

23-11-2018

ISBN:

978-94-022-4930-9 / 9789402249309

Price:

€ 17,49

Language

Dutch

Rating:

  • (1)