Cover voorkant
Onzichtbare grens
Onzichtbare grens

Onzichtbare grens

Harme van Kamp

Category: Novels
  • (2)

€ 20,99

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

In Onzichtbare Grens wordt het verhaal verteld van de gecompliceerde vriendschap tussen twee mannen. Door de wijze waarop hun eerste ontmoeting plaatsvindt en de wezenlijke verschillen in hun karakters, zal de vriendschap nooit gelijkwaardig kunnen worden.

Beiden worstelen zij met hun verleden. Die worsteling zal één van hen uiteindelijk noodlottig worden.

From the book

Nooit meer zal ik van Thomas een antwoord krijgen op de vragen waarmee ik ben blijven zitten. Nooit zal hij me vertellen waarom hij mij niet in vertrouwen heeft genomen, waarom er geen afscheid is geweest. Ik zal niet te weten komen hoe vaak Thomas hier heeft gelopen tijdens de nachten dat de slaap geen vat op hem kreeg. De nachten dat hij zich opgesloten voelde als een misdadiger in zijn dodencel.

About the author

Harme van Kamp (1947) schrijft vanaf het moment dat hij een pen kan vasthouden. Opstellen, dagboeken, korte verhalen en nu dus ook een roman.

Hij volgde in de jaren negentig de opleiding aan de Schrijversvakschool te Amsterdam. Publiceerde eerder een kort verhaal in het literaire tijdschrift Bunker Hill.

Reviews

2018-12-23 22:42:06 | By: Beatrice | Rating:
Oprecht genoten van dit mooie en boeiende verhaal. Knap geschreven met juweeltjes van zinnen en gedachten. Een boek dat ik niet zomaar weg kon leggen. Aangename schrijfstijl. Leest vlot. Een echte aanrader!

2018-12-17 15:59:50 | By: Kees Rink | Rating:
Ik kreeg dit boek volkomen toevallig in handen. De titel leek me een reisverhaal binnen te voeren en het is ook een reisverhaal, een mooi reisverhaal, niet alleen naar verre plekken, maar ook naar naaste zielen. Het samenzijn van de vrienden is soms ongemakkelijk en pijnlijk, net zoals het leven dat kan zijn. Het heen en weer springen tussen verleden en heden is boeiend, het houdt je nieuwsgierig en dwingt tot tussentijds reflecteren.

Het allermooiste stukje vond ik: "Op dat moment stak er een kille wind op. Vanaf het water kwam er mist opzetten. Het was of iemand met een penseel in golvende banen de lucht en de zee in enkele minuten lichtgrijs schilderde, streek voor streek steeds meer onze richting op."

Ik wil dit boek graag aanraden aan iedereen die van een goed verhaal en een goede schrijfstijl houdt!
Bravo!Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Onzichtbare grens

Author:

Harme van Kamp

Category:

Novels

Number of pages:

178

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

14-12-2018

ISBN:

978-94-022-4982-8 / 9789402249828

Price:

€ 20,99

Language

Dutch

Rating:

  • (2)