Mannen hebben een grotere penis dan vrouwen - Davids zoektocht naar onbetaalde seks

Stefan Lambrechts

Category: Novels

€ 18,49
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Antwerpenaar David Serghetti had nog nooit onbetaalde seks en op zijn drieëndertigste wil hij daar spoedig verandering in brengen. Zijn andere wens? Snel rijk worden. Tijdens zijn zoektocht naar geld en intimiteit kruisen onder andere een gewillige Thaise, een bloedmooie Latina, zijn Aziatische Prinses, een niet al te snuggere vriend, enkele ongure types, een vrouw met een penis, een louche duivenmelker, de onder zijn duiven schietende Dikke Danny, Louis Lip en enkele prostituees zijn pad. Intussen krijgt de drankduivel hem meer en meer in zijn macht...

From the book

De eerste met een beter brein dan ik, die moet nog geboren worden. Neem nu Einstein, om een knappe bol te noemen. Maar minder knap dan ik. Een relativiteitstheorie bedenken, dat kon hij wel. De lichtsnelheid in vacuüm is een universele constante. Waarnemers in inertiaalstelsels meten voor de lichtsnelheid in vacuüm altijd 299.792.458 meter per seconde, onafhankelijk van hun onderlinge relatieve beweging. Dat kan toch het kleinste kind bedenken? Als je sneller dan het licht bent, dan kan je door de tijd reizen. Logisch, want de lichtsnelheid is meteen de theoretische topsnelheid en eens je daar over gaat... Maar als iemand aan Albert Einstein zou gevraagd hebben: verzin eens een synoniem voor clitoris. Dan zou hij met zijn mond vol tanden gestaan hebben. Shake-spier, dat zou hij niet over zijn lippen gekregen hebben. Daar woog zijn snor te zwaar voor. Van zodra ik in mijn villa in Thailand woon en de godganse dag niks anders te doen heb dan naast mijn zwembad te liggen, naar mijn tropische vissen te kijken, af en toe naar de hoeren gaan en rondtoeren met mijn Alfa Romeo, dan zal ik tussendoor Einsteins werk eens vlug afmaken. Ik zal eens iets uitvinden waarmee ik sneller dan het licht zal zijn. Waarmee ik naar het jaar drieduizend kan reizen en weer terug. Of naar de oertijd, om een dinosteak terug mee naar het heden te nemen. In zo’n korte tijd dat Einstein het woord shake-spier nog niet eens gestotterd krijgt. David Serghetti, onthou die naam vooraleer je ‘m weer vergeet.

About the author

Stefan Lambrechts (1977) kreeg op zijn zestiende de smaak van het schrijven te pakken en amuseerde toen zijn klasgenoten met z’n humoristische kortverhalen. Na een carrière in de financiële sector, ging hij fulltime aan de slag als journalist/ redacteur. Hij schreef onder andere al voor Clint.be, Het Nieuwsblad, Ché en P-Magazine.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Mannen hebben een grotere penis dan vrouwen - Davids zoektocht naar onbetaalde seks

Author:

Stefan Lambrechts

Category:

Novels

Number of pages:

112

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

16-11-2018

ISBN:

978-94-0224-902-6 / 9789402249026

Price:

€ 18,49

Language

Dutch