De regenboog zonder kleuren

Cynthia Boston

Category: Children books
  • (1)

€ 17,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Een land ver, ver, weg. Waar de regenboog tevoorschijn komt, maar dan zonder kleuren. Dat is wel heel erg raar! Hoe is dat toch zo gekomen? Hoe ziet dat eruit? Wat betekent dat voor de mensen? Maar wat nog belangrijker is. Krijgt de regenboog zijn kleuren nog terug? Beleef het allemaal in dit sprookjesverhaal. Sluit alle deuren en doe je telefoon uit. Stap in deze betoverende wereld en kom erachter of het allemaal goed afloopt. Is het een verhaal met een vrolijk einde? Of zal de regenboog altijd zonder kleuren zijn?

From the book

De regenboog was leeg...
Eigenlijk dus een hele saaie en trieste regenboog. Er zat helemaal geen magie meer in.
Lang geleden was de regenboog in het mooie magische land ROGGBIV, zijn prachtige kleuren verloren.

De mensen werden niet blij als de transparante boog er was. Ze werden droevig en boos en riepen dan: “Waar komt deze vreselijke, treurige, lelijke boog toch vandaan?” Als de kinderen hem zagen, riepen ze naar hun ouders: “Kijk nou wat een stomme, saaie regenboog, ieuwww!”

About the author

Cynthia Boston (1975) geboren en getogen in Amsterdam. Zij is al een geruime tijd werkzaam als activiteitenbegeleidster in een psychiatrische kliniek. Hier doet zij leuke creatieve activiteiten met veel plezier, samen met cliënten. In haar vrije tijd heeft zij een lang gekoesterde wens kunnen verwezenlijken. Zij heeft met veel enthousiasme, vaak tot diep in de nacht, aan haar boek gewerkt. En nu is het dan zover, haar eerste boek is klaar! Maar het is zeker niet de laatste.

Reviews

2019-03-15 22:17:14 | By: Jacqueline | Rating:
Grappig boek waar tekst en tekeningen/kleur leuk op elkaar aansluiten. Niet te lang verhaal. Fijn weg geef ( en voorlees) boek aan (jonge) kinderen. Ga er iemand blij mee maken!Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De regenboog zonder kleuren

Author:

Cynthia Boston

Category:

Children books

Number of pages:

58

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A5

Release date:

01-03-2019

ISBN:

978-94-6389-065-6 / 9789463890656

Price:

€ 17,50

Language

Dutch

Rating:

  • (1)