De Status Quo - Verbonden

Roy Kluijtmans

Category: Fantasy
  • (1)

€ 20,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Uit iedere bevolkingsgroep van het mysterieuze eiland Benzila worden ieder jaar de beste leerlingen uitgekozen. Zij laten zich koppelen aan twee andere eilandbewoners. De combinatie van zes essentiële eigenschappen laat hen buitengewone dingen doen. Een groot aantal dreigingen resulteert in het versnelt samenvoegen van de zogeheten Guardians. Bewoners vrezen dat De Status hierdoor in gevaar komt. Vooroordelen, een mogelijke verrader en een oude bekende, stellen de kersverse Guardians op de proef. Ze zullen zich open moeten stellen voor elkaar, voordat ze hun krachten kunnen bundelen. Alleen wanneer hen dit lukt, kunnen ze dreigingen voor het eiland en de hele planeet stoppen. Maar zijn ze op tijd om De Status in stand te houden?

From the book

Terwijl hij lachend naar de stoeiende Mira kijkt, hoort hij de andere fluisterend discussiëren. Hij kan wat woorden verstaan, maar ziet aan de gezichten van zijn vader en mevrouw Ilyana dat ze het niet met elkaar eens zijn. Quint ziet de frustratie op haar gezicht erger en erger worden tot ze het niet meer houden kan.
‘Jonah! Dit druist tegen De Status in. Jij als echtgenoot van een Quisa moet toch weten welke gevolgen dit kan hebben!’
‘Karina! Beheers je,’ zegt Qwinty, ‘dit is niet het moment.’ Ze beweegt haar hoofd richting Quint. Tegelijkertijd kijken de vier Ouderen naar Quint die snel doet alsof hij niets gehoord heeft. Vanuit zijn ooghoek ziet Quint meneer Artero op hem afkomen.
‘Ik zie je volgende week weer jongeman. Deze week heb ik andere belangrijke taken. Ook heb ik nagedacht over hoe we jou contact met de aarde kunnen verbeteren. Daar gaan we volgende week aan werken.’
‘Dat lijkt me heel fijn, meneer Artero. Dank u wel.’ Meneer Artero draait zich om richting de uitgang. Plots draait hij zich om en loopt weer rustig naar Quint.
‘Trouwens, komt u de volgende les wel alleen? Laat uw kleine vurige vriendin maar veilig naar haar eigen lessen gaan.’ Hij knipoogt en loopt richting de uitgang. Hij verdwijnt door de deuren van De Koepel. In de laatste zonnestralen kijkt Quint hem stomverbaasd na.

About the author

Roy Kluijtmans (1992) is geboren in het Brabantse Oss. In het dagelijks leven maakt hij analyses op een laboratorium. Een droom was de start van zijn schrijfavontuur. Hij was verbaasd door de creativiteit die uit zijn vingers kwam, maar tegelijkertijd ontstond daarmee ook zijn nieuwe hobby. Met het schrijven van fantasy hoopt hij lezers uit de sleur van het dagelijks leven te halen en ze mee te nemen naar een wereld waar alles mogelijk is.

Reviews

2019-07-20 20:38:02 | By: Peter Barkum | Rating:
Prachtige geschreven boek waar je in blijft lezen. Een meeslepend verhaal dat mooi resoneert met de tijd waarin wij leven. Een boek waarin geschiedenis, fictie en realiteit elkaar regelmatig doorkruisen en waarin humor maar ook verdriet voorkomt. Ik kan dit boek echt aan iedereen aanraden.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De Status Quo - Verbonden

Author:

Roy Kluijtmans

Category:

Fantasy

Number of pages:

204

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

11-01-2019

ISBN:

978-94-0225-017-6 / 9789402250176

Price:

€ 20,50

Language

Dutch

Rating:

  • (1)