Cover voorkant
Plotseling wordt alles anders dan wij gedacht hadden!
Plotseling wordt alles anders dan wij gedacht hadden!

Plotseling wordt alles anders dan wij gedacht hadden!

Lisette Steenbergen

Category: Youth books

€ 19,99

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Order at the author

Summary

Onderweg naar het jeugdkamp ontmoet Charlotte haar jeugdvriendin Iris, ze stappen samen met de groep op de veerboot naar Engeland. Die nacht breekt er een felle brand uit op de veerboot, diep in de nacht wordt er besloten tot evacuatie. Charlotte en Iris hebben niet door dat de boot waar hun groep op zit weg vaart en er vaart meteen een nieuwe boot, daar stappen de meiden op. In Engeland wordt Charlotte aangereden en ze belandt in het ziekenhuis. Zal Charlotte dit overleven? Met de groep gebeuren er heel spannende dingen, zal de groep het jeugdkamp bereiken? Verder zijn er nog Marissa en Elske, daar gebeuren ook vervelende dingen mee,
maar wat?

From the book

Plotseling trekt Marissa Elske mee aan haar arm naar de zee, ze heeft plezier, zij is zo aan het lachen maar Elske is bang en ze kijkt heel angstig om zich heen omdat zij niet kan zwemmen.

“Ik kan echt niet zwemmen en ik zal het echt niet vertellen”, zegt Elske wanhopig.

“IS MARISSA GEK GEWORDEN OM ELSKE MEE TE TREKKEN DE ZEE IN OMDAT MIJN ZUS HELEMAAL NIET KAN ZWEMMEN”, schreeuwt Nienke kwaad.

“Ik smeek je om mij nu los te laten”, zegt Elske.

Elske is doodsbang, ze voelt het koude zeewater aan haar benen en ze houdt haar lichaam erg stijf. Nienke ziet hoe Marissa hoe langer hoe verder de zee in gaat met Elske en Nienke rent nog er achter aan.

“ELSKE KAN NIET ZWEMMEN”, schreeuwt Nienke nog één keer.

Marissa hoort het geschreeuw wel maar ze doet er niets op uit, omdat ze maar één doel voor ogen heeft om Elske de zee in te trekken. Ze gelooft Elske niet dat ze niet kan zwemmen. Het jasje en de jurk trekt Elske onder water en ze probeert nog boven te komen door met de benen te trappen.

Er komt net een grote golf aan en ze raakt echt in paniek, Elske komt nog één keer boven en Simon probeert nog om haar arm te pakken maar er komt een grote golf aan. Simon raakt Elske kwijt en hij probeert nog te duiken maar hij ziet Elske niet meer.

About the author

Lisette Steenbergen is geboren in 1978 in Almelo, ze leeft met een zware lichamelijke beperking, daardoor zit zij in een rolstoel. Zij typt via een voetspalk omdat ze alleen haar linker voet kan gebruiken. Nadat ze haar eerste boek “De nachtmerrie van de Oversteek” geschreven heeft en een succes was,  besloot ze om dit boek te schrijven. Ze wil nog beginnen aan een vervolg op dit boek.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Plotseling wordt alles anders dan wij gedacht hadden!

Author:

Lisette Steenbergen

Category:

Youth books

Number of pages:

190

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

17-10-2018

ISBN:

978-94-022-4846-3 / 9789402248463

Price:

€ 19,99

Language

Dutch