De avonturen van Negrito - alias - Zylas - Een eenzaam zwerfhondje op zoek naar geluk

Margje B.

Category: Children books

€ 14,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Een eenzame hond zwerft over de straat. Het is een zwerfhondje in Portugal. Een stoere hond met een klein hartje. Hij wordt Negrito genoemd en hij is op zoek naar zijn geluk. Zijn er mensen die van hem kunnen houden? Negrito beleeft vele avonturen. Gaat hij zijn geluk vinden? Beleef het samen met hem!

From the book

De hond heeft geen naam. De mensen in Portugal noemen hem Negrito, omdat hij een zwarte vacht heeft. In Nederland zou hij ´zwarte hond´ genoemd worden. Niet echt een leuke naam. Hoe is dat nu zo gekomen, een hond alleen op de straat?
Hij is een echte zwerfhond. Zijn moeder heeft een paar weken voor hem gezorgd. Al heel snel moest hij op zijn eigen benen leren staan. Op eigen benen staan is niet altijd gemakkelijk. Dat betekent dat je helemaal voor jezelf moet zorgen. In Portugal leven veel zwerfhonden. Negrito komt dan ook vaak andere honden tegen. Elke dag zoeken de honden een nieuwe plek om te slapen.


About the author

Margje B. (1966) heeft als hobby schilderen met olieverf. Daarnaast had ze al lang de wens om een kinderboek te schrijven. De inspiratie werd haar adoptiehond uit Portugal. De illustraties kwamen tot stand door middel van haar olieverfschilderijtjes gebaseerd op haar hond Zylas. Het verhaal is beschreven, zoals zij denkt, hoe het leven van haar zwerfhond mogelijk is geweest. En later de belevenissen met haar hond in Nederland.

Reviews

2019-02-16 09:16:57 | By: Iet
Leuk boekje. Alleen slappe kaft vind ik minder.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De avonturen van Negrito - alias - Zylas - Een eenzaam zwerfhondje op zoek naar geluk

Author:

Margje B.

Category:

Children books

Number of pages:

34

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 17 x 17 cm

Release date:

04-01-2019

ISBN:

978-94-0225-025-1 / 9789402250251

Price:

€ 14,50

Language

Dutch