Cover voorkant
De Esdoornvrucht - Opvoeden is een kunst
De Esdoornvrucht - Opvoeden is een kunst

De Esdoornvrucht - Opvoeden is een kunst

Adri Smits

Category: Novels

€ 22,50

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Zij krijgt een opvoeding die past in het tijdsbeeld waarin haar ouders zijn opgegroeid. Het gevolg is dat ze niet past in de cultuur waarin de kinderen van haar generatie in opgroeien. Tevens gaat dit alles ook nog eens gepaard met mishandeling. Het pesten op de scholen die zij bezoekt is hierdoor verklaarbaar, maar zeer ingrijpend voor haar psychische ontwikkeling.
Hij krijgt een opvoeding in een harmonieus gezin. Zijn schoolperiode kenmerkt zich door een zekere mate van populariteit, met name tijdens zijn lagere schoolperiode.
Beiden ontmoeten elkaar en gaan een relatie aan. Hoe gaat dat samen?

From the book

‘Kom eruit, etterbak die je bent.’ Die stem was van haar vader.
Ze was kort daarvoor al wakker gemaakt door een ruk aan haar haren. De greep aan haar bos haar verslapte geen moment. Aan haar haren werd ze zo het bed uitgetrokken. Ze kon zichzelf niet beschermen, ze had haar haar vast om de pijn van het trekken door haar vader minder te voelen. Er volgde een trap tegen haar onderrug.

About the author

De schrijver is geboren in een dorp in Zeeland. Zijn opvoeding in die omgeving heeft een groot deel van zijn persoonlijkheid vorm gegeven. Na de middelbare school is hij uit Zeeland vertrokken om eerst de opleiding voor Verpleegkundige en later Pedagogie te doen. Na een periode van ziekte en bij toeval, kwam hij in het onderwijs terecht.De kritiek op zijn kritiek in en op het onderwijs heeft hem gestimuleerd te gaan schrijven.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De Esdoornvrucht - Opvoeden is een kunst

Author:

Adri Smits

Category:

Novels

Number of pages:

230

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

22-02-2019

ISBN:

978-94-638-9054-0 / 9789463890540

Price:

€ 22,50

Language

Dutch