De Esdoornvrucht - Opvoeden is een kunst

Adri Smits

Categorie: Romans

€ 21,50
Gratis verzending
Levertijd twee tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Zij krijgt een opvoeding die past in het tijdsbeeld waarin haar ouders zijn opgegroeid. Het gevolg is dat ze niet past in de cultuur waarin de kinderen van haar generatie in opgroeien. Tevens gaat dit alles ook nog eens gepaard met mishandeling. Het pesten op de scholen die zij bezoekt is hierdoor verklaarbaar, maar zeer ingrijpend voor haar psychische ontwikkeling.
Hij krijgt een opvoeding in een harmonieus gezin. Zijn schoolperiode kenmerkt zich door een zekere mate van populariteit, met name tijdens zijn lagere schoolperiode.
Beiden ontmoeten elkaar en gaan een relatie aan. Hoe gaat dat samen?

Uit het boek

‘Kom eruit, etterbak die je bent.’ Die stem was van haar vader.
Ze was kort daarvoor al wakker gemaakt door een ruk aan haar haren. De greep aan haar bos haar verslapte geen moment. Aan haar haren werd ze zo het bed uitgetrokken. Ze kon zichzelf niet beschermen, ze had haar haar vast om de pijn van het trekken door haar vader minder te voelen. Er volgde een trap tegen haar onderrug.

Over de auteur

De schrijver is geboren in een dorp in Zeeland. Zijn opvoeding in die omgeving heeft een groot deel van zijn persoonlijkheid vorm gegeven. Na de middelbare school is hij uit Zeeland vertrokken om eerst de opleiding voor Verpleegkundige en later Pedagogie te doen. Na een periode van ziekte en bij toeval, kwam hij in het onderwijs terecht.De kritiek op zijn kritiek in en op het onderwijs heeft hem gestimuleerd te gaan schrijven.

ReviewsSchrijf uw eigen beoordeling

:

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

De Esdoornvrucht - Opvoeden is een kunst

Auteur:

Adri Smits

Categorie:

Romans

Aantal pagina's:

230

Geïllustreerd:

Nee

Uitvoering/Formaat:

Paperback 16 x 24 cm

Verschijningsdatum:

22-02-2019

ISBN:

978-94-638-9054-0 / 9789463890540

Vaste prijs:

€ 21,50

Taal

Nederlands