Kabouterland 2 - Kabouterverhalen

Inez van der Linden-Zwart

Category: Children books

€ 17,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Dit sprookjesboek heeft Inez geschreven voor kinderen, Hoe kun je als kind leren om in een sprookjeswereld te leven. Zo leven de kabouters met regels, normen en waarden in hun eigen wereldje, zoals wij eigenlijk allemaal hanteren in de grote mensenwereld. De natuur speelt hierbij een grote rol; een gegeven wat wij voor niets hebben gekregen en waar onze samenleving veel aan te danken heeft. Jong geleerd, oud gedaan!

From the book

Het werd al vroeg licht en vroeg druk in het kabouterdorp, en deze keer waren er geen hamertjes te horen in het bos. Nee, muziek, veel muziek! Heel in de verte hoorde je de piano van kabouter Rinkel die repeteerde voor het galaconcert. De elfjes dansten op het mos onder leiding van elfje Lichtvoet.
‘Een, twee, drie, een, twee, drie, beentjes op, beentjes neer, hoofden gelijk, armen gelijk,’ riep elfje Lichtvoet. Wat een spanning hing er in de lucht.
Elfje Lichtvoet kon prachtig dansen, dat vond iedereen, daarom werd zij ook altijd gevraagd om de dansen te maken voor de speciale feesten en gelegenheden. Ze droeg een lichtroze jurkje met strookjes en een petticoat eronder. Schoenen droeg ze nooit, nee, ze danste het liefst op haar blote voeten. Ze had heel mooi lang blond haar dat ze met een roze strik vastgebonden had. Ja, anders was dat zo lastig, dat haar steeds in je gezicht als je danste. Ze probeerde het een prachtig geheel te maken voor vanavond “Het grote lentefeest”, en ze zou net zo lang met de elfjes blijven oefenen tot het goed was.

About the author

Vanaf haar vroege jeugd schreef Inèz van der Linden al verhalen en sprookjes, die zij later aan haar kinderen voorlas. Inez hoopt met dit prachtige werk ieder kind rust te geven voor het slapen gaan. Veel leesplezier, en laat je inspireren door de prachtige illustraties.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Kabouterland 2 - Kabouterverhalen

Author:

Inez van der Linden-Zwart

Category:

Children books

Number of pages:

88

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A5

Release date:

19-11-2021

ISBN:

978-94-645-0077-6 / 9789464500776

Price:

€ 17,50

Language

Dutch