Heel gewoon... Anne - Anne en poes & Anne de kampioen

Margo van Zummeren

Categorie: Prentenboeken
  • (1)

€ 15,99
Gratis verzending
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Anne en poes:
Eigenlijk is Anne heel gewoon. Maar toch ook heel bijzonder. Ze houdt het allermeest van poes. Die vertelt ze al haar geheimpjes. Poes houdt ook van haar, dat weet ze zeker. Tot poes op een dag verdwenen is...

Anne de kampioen:
Anne kan niet stilzitten. Ze houdt van rennen en klimmen en buitenspelen. Anne kan harder rennen dan wie dan ook. Harder dan de meneer en harder dan alle kinderen in de klas. Op haar verjaardag krijgt ze van moeder mooie nieuwe sportschoenen. Het begin van een prachtige sportdroom? Of loopt het allemaal wat anders?


Uit het boek

Anne woont samen met haar moeder en haar broer in een klein dorp, ergens in Nederland.
Eigenlijk is Anne heel gewoon. Ze is bijna 8 jaar en zit bij meneer Hans in de klas. In groep 5. Ze verveelt zich nooit! Ze verzint altijd weer iets nieuws om te spelen. Anne is heel gewoon en tóch is Anne ook wel heel bijzonder.
Anne kan niet stil op een stoel een boek zitten lezen, net als Paultje van de buren. En als iedereen ’s morgens nog slaapt is Anne allang buiten aan het rennen of in de boomgaard aan het spelen. Dan klimt ze in de bomen en speelt indiaantje of rovertje.
En ’s avonds voor het eten moet moeder haar altijd zoeken. Want Anne? Die kan overal zitten!


Over de auteur

Margo van Zummeren (1967) woont in Tilburg, is moeder van drie kinderen en lerares op een basisschool. Ze rondde de ALO (sportacademie) en Pabo af. De schrijfster kan, net als Anne, niet stilzitten. Ze is gek op sporten en is het liefst buiten. Met haar tekeningen in dit prentenboek, zou ze deze passie op de lezers over willen brengen. Elke dag tekent ze een tekeningetje. Hiermee drukt ze de gebeurtenissen op haar werk en thuis uit.

Reviews

2019-01-18 14:03:56 | Door: Will | Waardering:
Hartstikke leuk boekje! Met plezier gelezen en bekeken.Superleuke tekeningen. Helder verhaal zonder POESpas!Schrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Heel gewoon... Anne - Anne en poes & Anne de kampioen

Auteur:

Margo van Zummeren

Categorie:

Prentenboeken

Aantal pagina's:

40

Geïllustreerd:

Ja

Uitvoering/Formaat:

Paperback 16 x 24 cm

Verschijningsdatum:

04-01-2019

ISBN:

978-94-0225-026-8 / 9789402250268

Vaste prijs:

€ 15,99

Waardering:

  • (1)