Vertrouw me

Marije Bruggeman

Category: Youth books

€ 20,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Een donkere verschijning op stal Weststables. Flew, een angstige hengst, wordt algauw opgemerkt door de leden van de stal. Elisa, een van de meisjes die op de stal werkt, probeert het vertrouwen te winnen van deze hengst. Dat blijkt nog niet zo makkelijk te zijn. En zijn haar vrienden en vriendinnen eigenlijk wel te vertrouwen?

From the book

Ik rijd het erf op. Ik hoor een luide hinnik. Van wie zou dat zijn? Misschien wel van Hadja, een lieve Haflinger merrie die ik, samen met de eigenaar, heb ingereden. Dan zie ik wie het paard was die hinnikte. In de paddock loopt een prachtig zwart paard. Hij heeft zijn staart geheven en draaft onrustig door de bak. Ik gooi mijn fiets neer en loop rustig op het prachtige beest af. Je ziet het wit vanonder zijn ogen komen. Zodra ik op het grind ga staan, wordt hij helemaal gek. Hij galoppeert heel hard naar de andere kant van de paddock. Gauw loop ik naar het stenen pad. Ik ga op het bankje zitten dat vlakbij de paddock staat en pak mijn mobiel. Ik open Snapchat en maak een foto van hem.
"Welkom, nieuweling", schrijf ik eronder en ik verstuur hem naar een paar mensen. Ik stop mijn telefoon weer in mijn zak en kijk naar het drukke beestje. Van wie zou hij zijn? Hij lijkt erg onrustig. Ik klak met mijn tong. Hij spitst zijn oren en kijkt me even aan met zijn donkere ogen. Er is geen rust in zijn ogen te vinden. Toch lijkt hij wel iets rustiger te worden dan hij net was.
“Dus jij hebt Flew ook al ontdekt?” Ik schrik op van de stem van Larissa. Flew springt in de lucht en rent weer naar de andere kant van de paddock. Ik kijk naar achteren en zie Larissa daar staan.
“Ja. Van wie is hij?”, vraag ik voorzichtig. Larissa grijnst.
“Van de stal eigenaar. Ik ben benieuwd hoelang hij hem hier houdt. Wat een zenuwachtig beest.”

About the author

Marije Bruggeman is een vijftienjarig meisje en is al sinds ze vrij jong was bezig met het vertellen van verhalen en later met het schrijven van boeken. Haar verhalen gaan voornamelijk over paarden, maar er komt ook veel drama en spanning tussen de personen in voor. Zelf heeft ze twee eigen pony’s: Meissie en Indy. Meissie is ook de pony die op de auteursfoto staat.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Vertrouw me

Author:

Marije Bruggeman

Category:

Youth books

Number of pages:

170

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

08-02-2019

ISBN:

978-94-638-9007-6 / 9789463890076

Price:

€ 20,50

Language

Dutch