De legendes van Pendar - Het Sinistere Spel

Jennifer Wagemans

Categorie: Fantasy

€ 19,00
Gratis verzending
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Jake en Juul hebben hun avontuur in Frankrijk net aan overleefd en gelukkig hebben ze ook de eerste edelsteen weten te bemachtigen. Ondertussen kunnen ze vertrouwen op de steun van Jake’s oom Aug. Helaas zijn ze nog niet meer te weten gekomen over de identiteit van de persoon die de bibliotheek heeft aangevallen of over de locatie van de tweede magische edelsteen. In dit deel hopen Jake en Juul in een ziekenhuis rustig aan te sterken, maar helaas ligt er iets anders voor hen in het verschiet...

Uit het boek

“Ik zou toch zweren dat ik net...”, denk ik hardop. Ik adem uit frustratie diep in en ga voor de zoveelste keer bijna over mijn nek.

Het ruikt hier muf. Er moet in deze ruimte wel iets aan het rotten zijn, het kan niet anders. Ik zit op een koude, natte grond en voel iets slijmerigs over mijn knie kruipen. Mijn gezicht vertrekt van de walging. Langzaam kijk ik omhoog en mijn adem stokt. Ik probeer te schreeuwen, maar er komt geen geluid uit mijn keel.

Enorme, gele tanden zijn een neuslengte verwijderd van mijn gezicht. Ze zien er vlijmscherp uit en er druipt melkkleurig slijm langs naar beneden. Het voelt alsof er aan me geroken wordt, net alsof er wind van achter me vandaan komt. De gigantische bek die voor me hangt, gaat langzaam open en ineens ben ik weer terug in de gekleurde grot. Een harde lach sterft weg in de verte. Ik zit naast Choco in elkaar gezakt op de grond.
“Hee man, gaat het? Ben je weer bij?”

Over de auteur

Al vanaf 2008 is Jennifer Wagemans bezig met het schrijven van een boekenreeks en het eerste deel is pas verschenen. De geheimen van de magische bibliotheek, de magische boeken en hun mystieke wereld zijn nog lang niet ontrafelt. Tegenwoordig is Jennifer afgestudeerd en is ze aan de slag gegaan als Marketing Medewerker. Door te schrijven, komt ze na het werk en in het weekend tot rust, ondanks dat het schrijven nu een soort tweede baan is geworden. Ze schrijft nog steeds met veel plezier en heeft sinds het tekenen voor Deel 1 nog meer inspiratie gekregen! Dat belooft veel goeds...

ReviewsSchrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

De legendes van Pendar - Het Sinistere Spel

Auteur:

Jennifer Wagemans

Categorie:

Fantasy

Aantal pagina's:

126

Geïllustreerd:

Ja

Uitvoering/Formaat:

Paperback A5

Verschijningsdatum:

11-01-2019

ISBN:

978-94-0225-036-7 / 9789402250367

Vaste prijs:

€ 19,00

Taal

Nederlands