De legendes van Pendar - Het Sinistere Spel

Jennifer Wagemans

Category: Fantasy

€ 19,00
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Jake en Juul hebben hun avontuur in Frankrijk net aan overleefd en gelukkig hebben ze ook de eerste edelsteen weten te bemachtigen. Ondertussen kunnen ze vertrouwen op de steun van Jake’s oom Aug. Helaas zijn ze nog niet meer te weten gekomen over de identiteit van de persoon die de bibliotheek heeft aangevallen of over de locatie van de tweede magische edelsteen. In dit deel hopen Jake en Juul in een ziekenhuis rustig aan te sterken, maar helaas ligt er iets anders voor hen in het verschiet...

From the book

“Ik zou toch zweren dat ik net...”, denk ik hardop. Ik adem uit frustratie diep in en ga voor de zoveelste keer bijna over mijn nek.

Het ruikt hier muf. Er moet in deze ruimte wel iets aan het rotten zijn, het kan niet anders. Ik zit op een koude, natte grond en voel iets slijmerigs over mijn knie kruipen. Mijn gezicht vertrekt van de walging. Langzaam kijk ik omhoog en mijn adem stokt. Ik probeer te schreeuwen, maar er komt geen geluid uit mijn keel.

Enorme, gele tanden zijn een neuslengte verwijderd van mijn gezicht. Ze zien er vlijmscherp uit en er druipt melkkleurig slijm langs naar beneden. Het voelt alsof er aan me geroken wordt, net alsof er wind van achter me vandaan komt. De gigantische bek die voor me hangt, gaat langzaam open en ineens ben ik weer terug in de gekleurde grot. Een harde lach sterft weg in de verte. Ik zit naast Choco in elkaar gezakt op de grond.
“Hee man, gaat het? Ben je weer bij?”

About the author

Al vanaf 2008 is Jennifer Wagemans bezig met het schrijven van een boekenreeks en het eerste deel is pas verschenen. De geheimen van de magische bibliotheek, de magische boeken en hun mystieke wereld zijn nog lang niet ontrafelt. Tegenwoordig is Jennifer afgestudeerd en is ze aan de slag gegaan als Marketing Medewerker. Door te schrijven, komt ze na het werk en in het weekend tot rust, ondanks dat het schrijven nu een soort tweede baan is geworden. Ze schrijft nog steeds met veel plezier en heeft sinds het tekenen voor Deel 1 nog meer inspiratie gekregen! Dat belooft veel goeds...

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De legendes van Pendar - Het Sinistere Spel

Author:

Jennifer Wagemans

Category:

Fantasy

Number of pages:

126

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A5

Release date:

11-01-2019

ISBN:

978-94-0225-036-7 / 9789402250367

Price:

€ 19,00

Language

Dutch