Zot varken - Een tweede kans

Sanne Oudermans

Category: Youth books

€ 15,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Het jonge Vlaamse koppel Katja en Tobias zijn in verwachting van een tweeling. De jonge ouders geven veel op maar ze krijgen ook veel liefde terug. Als de kinderen oud genoeg zijn om te werken op de ranch, komen ze een wel heel bijzonder paard tegen. Het arme dier zit helemaal vast in prikkeldraad. Het paard heeft op dat moment nog geen naam, maar daar komt snel verandering in.

From the book

Tegen het einde van de vakantie komt er een vriend langs van Maximillian. Alleen weet er niemand dat hij graag met vuur speelt en dat hij met drugs in aanraking is. Dus met andere woorden: hij is op het slechte pad. Op een gegeven moment verdwijnt de vriend eventjes en enkele minuten later horen ze Zot Varken wild hinniken. De vriend van Maximillian had er niets beter op gevonden dan het paard te pijnigen met vuur.

About the author

Sanne Oudermans (22 jaar) woont samen met haar "adoptievader". Ze brengt veel tijd door bij paarden en bij mensen die van paarden houden. Toen ze eenmaal met schrijven begon, kreeg ze al gauw de smaak te pakken. Een boek schrijven hielp haar grip te krijgen op de realiteit van nu. Onbewust wilt ze mensen helpen om om te gaan met lastige situaties.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Zot varken - Een tweede kans

Author:

Sanne Oudermans

Category:

Youth books

Number of pages:

48

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

08-02-2019

ISBN:

978-94-638-9008-3 / 9789463890083

Price:

€ 15,50

Language

Dutch