Zot varken - Een tweede kans

Sanne Oudermans

Categorie: Jeugdboeken

€ 14,99
Gratis verzending
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Het jonge Vlaamse koppel Katja en Tobias zijn in verwachting van een tweeling. De jonge ouders geven veel op maar ze krijgen ook veel liefde terug. Als de kinderen oud genoeg zijn om te werken op de ranch, komen ze een wel heel bijzonder paard tegen. Het arme dier zit helemaal vast in prikkeldraad. Het paard heeft op dat moment nog geen naam, maar daar komt snel verandering in.

Uit het boek

Tegen het einde van de vakantie komt er een vriend langs van Maximillian. Alleen weet er niemand dat hij graag met vuur speelt en dat hij met drugs in aanraking is. Dus met andere woorden: hij is op het slechte pad. Op een gegeven moment verdwijnt de vriend eventjes en enkele minuten later horen ze Zot Varken wild hinniken. De vriend van Maximillian had er niets beter op gevonden dan het paard te pijnigen met vuur.

Over de auteur

Sanne Oudermans (22 jaar) woont samen met haar "adoptievader". Ze brengt veel tijd door bij paarden en bij mensen die van paarden houden. Toen ze eenmaal met schrijven begon, kreeg ze al gauw de smaak te pakken. Een boek schrijven hielp haar grip te krijgen op de realiteit van nu. Onbewust wilt ze mensen helpen om om te gaan met lastige situaties.

ReviewsSchrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Zot varken - Een tweede kans

Auteur:

Sanne Oudermans

Categorie:

Jeugdboeken

Aantal pagina's:

48

Geïllustreerd:

Nee

Uitvoering/Formaat:

Paperback 12,5 x 20 cm

Verschijningsdatum:

08-02-2019

ISBN:

978-94-6389-008-3 / 9789463890083

Vaste prijs:

€ 14,99