De Vrijbrief

Andrew Revcamp

Category: Young Adult

€ 20,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Drew en Annebeth hebben een paard van een wisse dood gered, maar door de gevolgen hiervan zijn ze in een moeilijke situatie terechtgekomen. Door een brief te bezorgen waarin de ware toedracht staat opgetekend hopen zij hun onschuld te bewijzen. Maar het geheim is al ontdekt en Drew wordt gezocht, en niet enkel door zijn landheer.

From the book

Vanaf het vertrek bij het klooster hadden Drew en Ann nog geen woord met elkaar gewisseld. Ze luisterden beiden gespannen naar alle geluiden om hen heen; veraf en dichtbij. Met dat het daglicht toenam, zakte de spanning. Ze konden de weg nu steeds verder afkijken, zowel voor als achter hen.
Ann was de eerste die het zwijgen doorbrak. “Wat denk jij ervan?”, fluisterde ze zacht.
Drew haalde zijn schouders op. “Ik weet eerlijk gezegd niet wat ik ervan moet denken. Tenzij iemand ons gisteravond heeft herkend en de prior voor ons heeft willen waarschuwen, snap ik niet waarom we zo in het geheim moesten vertrekken.”, antwoordde Drew al nadenkend.
“Vertrouw jij de prior?”, wilde Ann nu weten.
Drew schudde twijfelend zijn hoofd. “Ik kan me niet voorstellen dat de broeders het op eigen houtje hebben gedaan”, concludeerde Drew. “Maar op deze manier kan de prior wel beweren dat het onze eigen wens was om zo vroeg te vertrekken.”
“Dat bedoel ik!”, viel Ann hem bij. “Maar door alle haast weten wij niet waar we voor moeten oppassen.”
Drew knikte enkel.
“Eén voordeel”, grinnikte Ann. “We zijn vroeg op pad, dus de bodes zullen we niet missen!”

About the author

Ook met dit boek laat auteur Andrew Revcamp de Engelse middeleeuwen weer tot leven komen. Verweven met een stukje geschiedenis en beschrijvingen van reële omgevingen neemt de schrijver je mee in een spannend avontuur van staljongen Drew en jonkvrouw Annebeth waarin beetje bij beetje zaken worden onthuld die in zijn debuut roman “Een Delicate Kwestie” nog verborgen waren. Een zelfstandig te lezen verhaal dat alles in zich heeft om uit te groeien tot een heuse trilogie.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De Vrijbrief

Author:

Andrew Revcamp

Category:

Young Adult

Number of pages:

186

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

08-02-2019

ISBN:

978-94-638-9018-2 / 9789463890182

Price:

€ 20,50

Language

Dutch