Sticker de Kraai-Kat-Kikker - Een heldin op zoek naar vriendschap

Liza Rebecca van der Peijl

Category: Picture books
  • (1)

€ 15,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Dit is het verhaal van Sticker, de Kraai-Kat-Kikker. Sticker is een vreemde snuiter. Niemand wil vriendjes met haar zijn. Sticker is een beetje kraai, een beetje kat en ook nog een beetje kikker. Apart, raar, of is ze misschien juist bijzonder? Maar Sticker is nog veel meer. Ze is misschien een beetje raar, maar ze is ook heel lief, dapper en superslim! Sticker heeft vele talenten. Ze moet alleen nog even een manier vinden om dat aan de andere dieren te laten zien. Dit boek is een ode aan het anders-zijn. Niemand hoeft zich te schamen, omdat je er anders uitziet, of omdat je andere dromen hebt dan de rest. Niet huilen, niet boos worden, gewoon laten zien wie jij nou eigenlijk bent!

From the book

Een traan biggelt over Stickers wang.
Maar dan komt moeder Gans.

‘Sticker!’ roept ze. ‘Waarom huil je zo..?’
‘Alle dieren vinden me stom, niemand wil vriendjes met me zijn... Omdat ik raar ben!’ roept Sticker huilend. Moeder Gans schudt Sticker door elkaar. ‘Je moet de andere dieren eens een poepie laten ruiken! Je bent een superleuk dier. Je bent speciaal, maar dat is toch juist fijn?’

‘Bovendien, jij kan veel meer dan zij!
Je bent niet stommer, maar juist hartstikke cool!
Je kan vliegen, rennen, springen en
ook nog zwemmen!’

‘En toch vindt niemand me lief...’ zegt Sticker bedroefd.
‘Weet je wat jij nodig hebt?’ vraagt moeder Gans.
‘Een plan!’


About the author

Operazangeres, krullenbol, kinderboekenschrijfster, toekomstig psychologe en vooral een dame vol dromen. Als klein meisje wilde Liza Rebecca (26) al zangeres worden. Schilderes. Schrijfster. Maar dat vonden de mensen raar. Op school zeiden de juffen dat Liza moest leren wachten. Geduld moest hebben. Niet zo moest zeuren en vooral niet zo veel moest willen. Maar daar was de eigenwijze Liza het niet mee eens. Op haar 16e deed ze eindexamen vwo, vervolgens haalde ze haar Master in Opera aan de Royal Academy of Music en inmiddels is haar eerste kinderboek internationaal een feit. Alles kan, zolang je maar blijft dromen!

Reviews

2019-04-01 16:37:58 | By: Maria | Rating:
Een zeer fantasierijk boek met een boodschap. Jong en oud kunnen uit dit boek leren, dat hoe anders je ook bent, je op zoek kunt gaan naar je kwaliteiten die bij het feit dat je anders bent dan anderen horen. Niet bij de pakken neerzitten, maar je bijzonder zijn koesteren.
Muzikaal taalgebruik. Prachtige illustraties.
Een echte aanrader.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Sticker de Kraai-Kat-Kikker - Een heldin op zoek naar vriendschap

Author:

Liza Rebecca van der Peijl

Category:

Picture books

Number of pages:

32

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A4

Release date:

01-02-2019

ISBN:

978-94-022-5084-8 / 9789402250848

Price:

€ 15,99

Language

Dutch

Rating:

  • (1)