Niet nog een keer! - Rennen tegen de tijd met de dood op je hielen en het levensdoel binnen hand bereik

Mariska Vermaning

Category: Young Adult

€ 17,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Duizenden jaren geleden heeft Zeus alle mensen gesplitst omdat hij bang was dat ze anders te sterk zouden worden. Voor hem kwam dat goed uit maar voor Rosa niet zo. Zij heeft drie vlekjes ter mislukking en wil daar absoluut geen vier van maken. Haar enige hoop is het aankomende festival waar ze hoopt haar wederhelft te vinden. Haar enige probleem is dat ze duizenden kilometers van het festival verwijderd is en geen vervoersmiddel heeft. Zal ze het festival halen? Maar nog belangrijker: zal ze haar wederhelft vinden?

From the book

Machteloos. Zo voel ik me nu. Ik heb alles in de strijd gegooid. Duizenden kilometers heb ik afgelegd. Ik heb zelfs illegale dingen moeten doen en net op de valreep kijkt Zeus van boven op ons neer en lacht ons keihard uit. Hij is tegen me, ik weet het zeker.
Tranen rollen over mijn wangen. Ik voel me zo stom. Alle strijdlust is verdwenen als sneeuw voor de zon. Ik blijf hier liggen, ik blijf hier totdat Jens weggaat en ik weer gevonden word door iemand anders. Spontaan kan ik heel goed begrijpen hoe Jens zich voelt. Zijn complete strijdlust was jaren geleden ook verdwenen en hij heeft het nooit meer terug gevonden. Ik kijk hem aan, de pijn staat op zijn gezicht getekend. Zijn kleren zijn nat en in zijn haar zitten overal takjes. Toch kan ik hem nog niet de steun bieden die hij nodig heeft.

About the author

Mariska Vermaning is geboren op 8 juli 2000 en woont in het Friese Sintjohannesga. Al vanaf kleins af aan is ze helemaal gek op schrijven, dat nam een aantal jaren geleden een serieuze vorm aan. Na vier jaar schrijven en herschrijven gaf zij op 15 juni 2018 haar eerste boek Met heel mijn hart uit.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Niet nog een keer! - Rennen tegen de tijd met de dood op je hielen en het levensdoel binnen hand bereik

Author:

Mariska Vermaning

Category:

Young Adult

Number of pages:

92

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

22-03-2019

ISBN:

978-94-638-9109-7 / 9789463891097

Price:

€ 17,50

Language

Dutch