Cover voorkant
Just have fun - Kleuren met Johanna Ans
Just have fun - Kleuren met Johanna Ans

Just have fun - Kleuren met Johanna Ans

Johanna Ans van den Broek

  • (7)

€ 16,99

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Een kleurboek voor voor volwassenen waar ook het kind in jou zich lekker vrij kan voelen. Gebruik makend van Zendoodle en Doodle patronen, alswel vlakken en bloemen, vreemde vormen als rechte lijnen. Kleuren voor ontspanning, lekker relaxed, of op weg naar een kunstzinnige creatie, dat is aan jou!

Just have fun with Johanna Ans!

From the book


About the author

Just have fun with Johanna Ans, dat is precies, wat ik graag met jullie wil doen: plezier maken. Ik zelf ben intussen 53 jaar, geboren en getogen in het Brabantse Deurne en heb nog dagelijks lol in het inkleuren van kleurplaten, maar ook met het tekenen ervan. Steeds meer ontdek ik dat kleurboeken, onder de noemer van Kleuren voor Volwassenen, ook door kinderen worden opgepakt, en dat is alleen maar goed!
“Kleur met plezier, al ben je tachtig jaar of vier!” Dat motto wil ik jullie graag meegeven wanneer je aan “Just Have Fun” gaat beginnen.

Laat je inspireren door de ingekleurde voorbeelden, die dan ook door jong en oud zijn ingekleurd.

Reviews

2019-02-14 16:00:24 | By: Bertha
Just Have Fun. Nou dat gaat zeker lukken met dit boek!
Prachtig afwisselende platen op mooi dik papier, waar ik met al mijn kleurmateriaal mee aan het werk kan. De teksten voegen zeker aan het kleurgenot toe. Voor iedereen wat wils staat erin en ook kinderen zullen er mee uit de voeten kunnen. Ik ga er in ieder geval vele uren kleurplezier mee hebben. Dus zeker een aanrader voor elke kleurliefhebber.

2019-02-13 16:32:21 | By: Sieuwke | Rating:
Een prachtig gevarieerd kleurboek. Stevig papier en enkelzijdig bedrukt zodat je kleurwerk niet doordrukt op de volgende pagina. Door de ingekleurde voorbeelden en kleurtips in het midden van het boek is dit een uniek boek. Het a5 formaat is handig om mee te nemen voor op vakantie bijvoorbeeld.

2019-02-11 21:04:37 | By: Amanda | Rating:
Wat een mooi boek, leuke en aparte tekeningen om in te kleuren, super papier en handig formaat.
Ook de kleurtips en voorbeeldtekeningen zijn leuke extra's wat het boek uniek maakt.
Net nog een voor mijn moeder besteld, die vindt het ook te gek.

2019-02-07 16:03:29 | By: Mimi | Rating:
Wat een super gaaf boek is dit. Een boek die wat mij betreft iedere kleurder in huis zou moeten hebben. Het is een erg handig model (A5) dus erg makkelijk mee te nemen naar wat je ook maar gaat. Wat ik ook erg leuk vind is om gekleurd materiaal te zien als voorbeeld. Ik raad in ieder geval iedere kleurder aan dit boek in overweging te nemen om te kopen.

2019-02-07 16:04:16 | By: Anita de Vrie | Rating:
Een uniek kleurboek met handige tips voor de kleurder. Grote en kleine vlakken afgewisseld op mooi stevig papier. Een kleurboek wat niet mag ontbreken in je collectie

2019-02-07 16:18:17 | By: Heleen
Weer een leuk kleurboek van Johanna Ans. De teksten zijn echt een leuke toevoeging. Het zijn goede tips en ik vind het zelf altijd leuk om iets te lezen te hebben. Samen met de ingekleurde voorbeelden maakt het dit boek uniek.

2019-02-07 17:23:37 | By: Margreet Koelewijn | Rating:
Het kleurboek is echt heel leuk, een handzaam formaat, lekker stevig/dik papier en ook nog tips erin! Dus als je wilt gaan kleuren is dit eigenlijk een heel leuk startersboek ..... maar voor degene die al een poosje kleuren is het ook een heel leuk kleurboek. Leef je uit met diverse materialen, kleurschema's of technieken. Ik hou d'r van!
Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Just have fun - Kleuren met Johanna Ans

Author:

Johanna Ans van den Broek

Category:

Coloring books

Number of pages:

138

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A5

Release date:

01-02-2019

ISBN:

978-94-022-5091-6 / 9789402250916

Price:

€ 16,99

Language

Dutch

Rating:

  • (7)