Karma - Een duister geheim

Jolien Schrijvers

Categorie: Young Adult

€ 18,50
Gratis verzending
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Maya is een typische tiener. Ze gaat niet graag naar school, heeft niet de beste band met haar ouders en heeft een crush op de knapste jongen van school. Toch is ze anders, ze heeft een onzichtbare vriendin, Casey. Maya is de reïncarnatie van Casey. Ze heeft een duister geheim waar ze niets over kwijt wil. Wanneer Maya voor een schoolopdracht het dagboek van Casey als leesopdracht krijgt, verandert alles. Zal Maya het geheim te weten komen?

Uit het boek

Ik staar ongemakkelijk naar de grond. Ik word altijd zo zenuwachtig als hij naar me kijkt. ‘Hoever ben je al met het boek?’, vraagt hij.
‘Ik heb nog maar enkele hoofdstukken gelezen.’
Hij kijkt me met grote, schokkende ogen aan. ‘Wat? Ik heb het al uit. Dat verhaal slorpte me helemaal op. Ik vind het zo erg voor de vader van Casey. Het is verschrikkelijk wat zij heeft gedaan. ‘
Hij kijkt met een walgende blik wanneer hij dat zegt. Het maakt me nieuwsgierig naar het verhaal.
‘Ik zal het vandaag uitlezen. Het is een halve dag school en ik heb niet veel gepland. Ik moet ook niet meer erg veel lezen. Dan kunnen we dit weekend de taak maken zodat ze op tijd klaar is voor de presentatie. Daar moeten we ook nog over nadenken. Wat denk je daarvan?’
‘Klinkt goed! Ik zal zaterdag naar jou komen, goed?’ Ik knik en Ben wandelt weg. Enkele meters verder draait hij zich om en roept: ‘Laat me weten wat je van het einde vond, oké?’
Hij lacht en loopt verder. Ik voel mijn wangen rood kleuren en ben blij dat niemand in de buurt is om een opmerking te geven.
Thuis gooi ik mijn boekentas aan de kant. Ik plof neer op bed. Wat zou Casey gedaan hebben? Ben walgde ervan, dat was duidelijk. Wat kan er zo erg zijn dat mensen van je gedrag walgen? Het heeft iets te maken met haar vader. Misschien vertelt ze eerlijk dat ze wat voelt voor Ralf, of loopt ze weg van huis?
Ik moet het vandaag te weten komen. Ik neem mijn boek en verdiep me weer in het leven van Casey. In mijn vorig leven.

Over de auteur

Jolien Schrijvers is een 23-jarige leerkracht uit Zoersel. Ze komt uit een creatieve familie en heeft deze kriebel daarvan overgekregen. Naast lesgeven en schrijven speelt ze ook toneel. Als kind droomde ze er van om een boek te schrijven. Met haar eerste boek is er een grote droom in vervulling gegaan.

ReviewsSchrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Karma - Een duister geheim

Auteur:

Jolien Schrijvers

Categorie:

Young Adult

Aantal pagina's:

116

Geïllustreerd:

Nee

Uitvoering/Formaat:

Paperback A5

Verschijningsdatum:

15-03-2019

ISBN:

978-94-6389-099-1 / 9789463890991

Vaste prijs:

€ 18,50

Taal

Nederlands