Waar Woorden Zijn - Verhalen, gedichten, gedachten

Anita Iftekaralikhan

Categorie: Psychologie & persoonlijke ontwikkeling
  • (1)

€ 16,99
Gratis verzending
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Waarom vernietigen wij wat we liefhebben en woedt er een constante innerlijke oorlog in ons hoofden en harten? Twee kampen die je dwingen te kiezen. Gedachten die nooit gevormd worden tot de woorden die laten zien wie we werkelijk zijn. Het spel tussen schaduw en licht. Wat je aangrijpt en naar de keel vliegt stop je weg. Maar waarom doen we dat eigenlijk? Dit boek bevat gedachten, gedichten en verhalen die herkenbaar zijn voor veel, maar nooit worden uitgesproken. Laat je meevoeren en raak geïnspireerd door dit boek waar de woorden zijn gevormd en de gedachten een plaats krijgen. En vraag je af bij het lezen van de quotes en affirmaties waar jouw woorden zijn.

Uit het boek

Misschien ken je het verhaal van Ellert en Brammert. Twee reuzen die woonden op de Drentse heide. Het waren twee broers die op zoek waren naar het sleuteltje van geluk. Zij hielden samen een meisje uit het dorp gevangen. Nadat Ellert zag dat Brammert met een glimlach op zijn gezicht rondliep, wist hij het zeker. Zijn broer had het sleuteltje van geluk gevonden. Daarop vermoordde hij zijn broer en doorzocht alles, op zoek naar de sleutel van geluk. Het meisje vluchtte weg. Hij vond de sleutel niet.
Zijn we niet allemaal op zoek naar de sleutel van geluk en daarmee allemaal een beetje Ellert of Brammert? Wat geluk dan ook mag betekenen. Voor de één is geluk het hebben van geld. Voor de ander is geluk gelegen in stilte. Het is voor ieder van ons anders. Maar waar je geluk ook in gelegen is, of het nu geld is, samenzijn of iets heel anders, het is niet te vergelijken en het één is ook niet beter dan het ander. We zijn allemaal gelukkig als we doen wat we diep van binnen heel graag zouden willen doen.

Over de auteur

Anita Iftekaralikhan woont met haar dochter in Rotterdam en heeft naast haar werk haar passie gevonden in het omzetten van haar creatieve gedachten naar schrijven, tekenen en schilderen. De verhalen, gedichten en gedachten ontstaan als zij ergens door geraakt wordt, persoonlijk of maatschappelijk. Zij wil vooral zorgen voor bewustwording, reflectie en inspiratie en mensen een duwtje in de rug geven om te laten zien dat het hoofd weliswaar bedenkt, maar dat het hart bemint. Uiteindelijk is dit boek een creatieve schatkist vol inspiratie geworden.

Reviews

2019-02-22 21:52:45 | Door: Roos | Waardering:
Fijn geschreven, blije uitstraling en diepgangSchrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Waar Woorden Zijn - Verhalen, gedichten, gedachten

Auteur:

Anita Iftekaralikhan

Categorie:

Psychologie & persoonlijke ontwikkeling

Aantal pagina's:

56

Geïllustreerd:

Ja

Uitvoering/Formaat:

Paperback 20 x 20 cm

Verschijningsdatum:

01-02-2019

ISBN:

978-94-0225-081-7 / 9789402250817

Vaste prijs:

€ 16,99

Taal

Nederlands

Waardering:

  • (1)