Dwaalspoor

Laura van der Cingel

Category: Thrillers
  • (1)

€ 20,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

De paden van twee jonge vrouwen, die ogenschijnlijk totaal verschillende levens leiden, kruisen elkaar als ze beiden betrokken raken bij een grote moordzaak. Hun enige overeenkomst: de innige relatie met het slachtoffer. De ‘Black Widow-zaak’ omvat echter meerdere moorden, en gaat vele jaren terug. Elena Rowans, de echtgenote van het slachtoffer, is lange tijd de enige hoofdverdachte. Het feit dat zij aan geheugenverlies lijdt bemoeilijkt het proces, totdat zij zelf de touwtjes in handen neemt. Ze neemt het tactische besluit om de ex-vriendin van haar man, Jenny Smith, in haar zaak te betrekken. Jenny slaagt erin zowel de politie als Elena op een dwaalspoor te brengen, maar is ze daarmee ook de Black Widow?

From the book

“Edelachtbare, ik herinner me niet veel van die dag. Ik weet niets meer tot het moment dat ik wakker werd in het ziekenhuis”, vervolg ik na een korte stilte. Ik hoor wat geroezemoes uit de zaal komen. De rechter legt hen met een gebaar het zwijgen op.
“Wat weet u nog wel, mevrouw Rowans?”, vraagt hij.
“Ik weet dat er nog iemand is die een tijdlang nauw betrokken was bij Andrews leven”.
Het gefluister begint weer, maar de rechter geeft aan dat ik verder kan praten.
“Ik wil graag een nieuwe verdachte aandragen. Haar naam is Jenny Smith”.

About the author

Laura van der Cingel (1998) woont en studeert in Groningen. Haar schrijversmotto is: “If you want to be a writer, you must do two things above all others: read a lot, and write a lot” (Stephen King). Haar passie voor schrijven ontwikkelde ze al op jonge leeftijd, toen ze aan haar eerste kinderboek begon. Nu ze Europese Talen en Culturen studeert publiceert ze ook regelmatig Engelstalige verhalen. Zo is haar fantasy-verhaal Just one dance veelgeprezen op het wereldwijde schrijversplatform Wattpad. Dwaalspoor is haar eerste detective-thriller, en tevens haar Nederlandse debuutroman.

Reviews

2019-03-27 20:03:09 | By: R. Veenstra | Rating:
Ik heb genoten van dit boek. In het begin wel pittig om alle namen goed uit elkaar te houden. Maar het plot zit prima in elkaarWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Dwaalspoor

Author:

Laura van der Cingel

Category:

Thrillers

Number of pages:

190

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

15-03-2019

ISBN:

978-94-638-9098-4 / 9789463890984

Price:

€ 20,50

Language

Dutch

Rating:

  • (1)