Rond

Tom Wouters

Category: Thrillers

€ 19,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Je moet wel gek zijn om met open ogen zoiets doelloos te beginnen. Helemaal omdat iedereen je vastberaden, mooi en rationeel vindt. Toch loopt Jo, verpleegkundige, met open ogen in haar eigen val. Ze wordt verliefd op Michiel, een terminale patiënt en verbrandt alle schepen achter zich die ze jarenlang zorgvuldig heeft opgebouwd. Naast een verliefdheid voelt ze zich ook eenzaam. Haar omgeving snapt niks van haar gedrag. Wanneer ze vooraf had geweten wat haar te wachten stond, had ze het waarschijnlijk niet doorgezet. Ze verandert van onderwerp steeds meer richting lijdend voorwerp in een spannend en onvoorzien scenario. Toch pakt niet alles slecht uit.

From the book

Sandra merkte al tijdens hun ochtendkoffie op dat er wat met Jo was. “Is er wat aan de hand met jou en Peter? Je bent zo stil de afgelopen paar dagen”. Jo schrok van deze opmerking. Ze had altijd het gevoel dat haar gevoelens niet uitstraalden op haar doen en laten. Nu is Sandra natuurlijk niet de eerste de beste. Ze kent Jo van binnen en van buiten. Het begon Jo nu te irriteren dat zij zo weinig van Sandra wist. Dat lag voor een groot deel ook aan haar zelf. Ze was graag aan het woord en stond graag centraal.
“Mijn leven staat een beetje op zijn kop”. Jo flapte dat eruit voordat ze het in de gaten had. Ze had nu de keuze om het hierbij te laten of om haar hart te luchten. Ze haalde diep adem om haar gewaagde keuze nog eens te overwegen.
“Ik heb tijdens mijn nachtdienst van afgelopen maandag op dinsdag iets stoms gedaan. Voordat ik verder ga, moet je me beloven dat je het niet doorvertelt.”
Nu was het de beurt aan Sandra om te schrikken. Jo twijfelde nog of ze verder zou gaan.

About the author

Tom Wouters (1958) is geboren en getogen in Nijmegen. Van jongs af aan was duidelijk dat taal een belangrijke rol in zijn leven zou spelen. Zijn studies Nederlands en Communicatie bevestigen dat. Na zijn carrière als tekstschrijver, communicatie-adviseur en trainer/docent is nu de fantast aan de beurt. Het eerste maar zeker niet het laatste resultaat is dit gewone, spannende verhaal. Zijn leven met veel afwisseling is in ieder geval al een rijke voedingsbodem voor veel fantasie. Of is het echt?

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Rond

Author:

Tom Wouters

Category:

Thrillers

Number of pages:

158

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

26-04-2019

ISBN:

978-94-638-9187-5 / 9789463891875

Price:

€ 19,99

Language

Dutch