Cover voorkant
Dafnes Hemelvaart - Een kinky PoMosprookje
Dafnes Hemelvaart - Een kinky PoMosprookje

Dafnes Hemelvaart - Een kinky PoMosprookje

Anne Aaben

Category:
  • (2)

€ 22,99

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

“Kom maar mee en laat je verleiden.” Paardenmeisje Dafne windt je meteen om haar gemanicuurde vingers. Ze sleurt je op machinegeweertempo mee in de avonturen rondom haar Hemelvaart die bol staan van fetisjisme, platte seks en prostitutie. Desondanks zorgt ze er, dankzij haar duistere krachten, voor dat haar omgeving een mooiere plek wordt.

Een keukenmeidenroman met de diepgang van een surfplank, maar anderzijds leest als een sprookje met verborgen lagen. Tranentrekkers, quasi-geleerdheid en pakkende passages. Dafnes Hemelvaart is, zoals het hoofdpersonage, een vat vol tegenstrijdigheden.

From the book

Ze zette de film af en zocht op de streamingbox naar een concert van haar favoriete groep Within Temptation. Gevonden. Dit was powerbitch-muziek. Na het derde nummer voelde ze het opeens in de darmen borrelen. Het was zover. Ze stond langzaam en vastberaden op. Ze kreeg al krampen en schreed naar de passpiegel. Daarin bekeek ze zichzelf.

Ja, ze was de Godin. Ongenaakbaar. Bloedmooi. Machtig. Ze liet het lopen; alle bagger blubberde vanuit haar heerlijke kont haar broekje in. Haar tenen in thong-sandalen, schoven bibberend onder de jurk uit. Terwijl ze in haar broek stond te schijten, keek ze opgeblazen van verliefdheid naar de spiegel. Wat was ze ontzagwekkend mooi, ontzagwekkend ongenaakbaar, ontzagwekkend gelukkig. Ze juichte mee met de muziek. Alles jeukte, broeide en danste. Ze zakte neer op een stoel, waardoor de glibberige brij werd geplet. Ze roeide pulserend met haar heupen in draaibewegingen op en neer. Steeds sneller en sneller in de ploppende sappige massa. Een nieuwe storm nam bezit van haar. Ze trappelde, schokte en gilde. De ene na de andere woeste golf van heilig vuur raasde door haar heen. Steeds spastischer kronkelend werd ze meer en meer overdonderd door een lawine van genot en macht. Haar nagels braken af. Al haar spieren verkrampten. Dieper en dieper zonk ze weg in de schuimende orkanen die door haar heen raasden.

“Neem me.”, gilde ze. “Neem me... Hier ben ik... Dafne... mama... moeder... help. HELP. O god... O God. OH GOD!” Alles ging verloren. Ze kukelde op de grond. Iets of iemand had haar overgenomen. Een Andere Instantie bestuurde haar. Rollend en gillend schokte ze over de vloerbedekking. De ene daverende golf volgde de andere op. De slippers schoten van haar trappelende voeten alle kanten uit en werden als projectielen op de muren afgevuurd.

YES! YES! YES!... YES I CAN! Change!
Alle sappen en vergiffen spoten uit alle openingen van haar zinderende lijf. Ze was kleddernat. Haar kaken verstijfden. Ze zweefde. De tijd en de ruimte bestonden niet meer.
Na een tijdje werd ze wakker. Ze lag op de grond. Haar jurk en haren waren doorweekt.

About the author

Anne Aaben (Haarlem 1966) heeft een passie voor ontploffingen, paarden, laarzen (“Mijn tic. Twee volle kasten.”), seks en het paranormale. “Dafne is de vrouw die ik altijd zou willen zijn. Haar Hemelvaart is de ultieme ode aan mezelf.”
Anne is gescheiden, grootouder en voert vier kinderen door de puberteit. “Het liefst zou ik astronaut, fotomodel, beroemd of hersenchirurg willen worden, maar daarvoor ontbreken mij de opleiding, de leeftijd en de centen. Als broodwinning houd ik de administratie bij op kantoor om financieel door de winter te komen.”

Reviews

2022-12-27 04:36:16 | By: Berna Tukur | Rating:
Dit is het mafste boek wat ik ooit heb gelezen. Over een vrouw die in haar broek loopt te poepen en plassen en daar ook nog van geniet. Maar als ik het lees moet ik echt nadenken. En ik lees het na. Heel langzaam. Iedere zin lijkt zorgvuldig geschreven. Als je het boek voor het eerst leest, is het gewoon vies. Je leest er enorm snel doorheen. De schrijfster weet hoe ze echt actie aan moet brengen. Je denkt van wat is er gebeurd? Dit boek laat me niet los. Ik snap het wel en ik snap het niet.

2022-04-16 07:48:50 | By: Claudia Brandenburg | Rating:
Dit is het knettergekste boek ooit. Anne kan echt goed schrijven. Volgens mij is het een schuilnaam van Herman Koch of Arnon Grünberg of Hernan Brusselmans die op de porno is gegaan.

Ik moest spugen, lachen en huilen. Ik vond het smerig. Maar ik bleef lezen.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Dafnes Hemelvaart - Een kinky PoMosprookje

Author:

Anne Aaben

Category:

Number of pages:

260

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

12-07-2019

ISBN:

978-94-638-9453-1 / 9789463894531

Price:

€ 22,99

Language

Dutch

Rating:

  • (2)