Het Verloren Element

Jasmien Verstricht

Categorie: Fantasy

€ 21,99
Gratis verzending
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Na jaren te hebben rondgedoold en te zijn behandeld als oud vuil, wordt Devi eindelijk door Gabriël uit de duisternis gered. Hij weet haar te vertellen dat ze al die tijd al was voorbestemd om op Caliger, een alom bekende school voor genezers, te studeren. Devi’s geluk is echter van korte duur wanneer duidelijk wordt dat iemand nu net haar het liefst in het dodenrijk wil hebben. Wanneer Devi daarbovenop ontdekt dat ze specialer is dan ze al die tijd gedacht had en dat ze beschikt over een ongekende kracht - die eerder een vloek is dan een zegen - gaan de poppen pas echt aan het dansen. Ongekende werelden van twijfels openbaren zich terwijl niet meer duidelijk is wie vrienden en wie vijanden zijn. Zodra iedereen zijn ware gelaat toont, blijkt dat niemand meer te vertrouwen is. Het grote probleem is nu net dat Devi niet uit deze nachtmerrie kan raken zonder dat ze daar anderen voor nodig heeft...

Uit het boek

De vrouw had geen zin in zijn spelletjes. Ze was niet langer van plan een van zijn poppen te zijn. Ze wendde haar blik van hem af, naar de deuropening waarin hij stond. “Laat me door.” Voordat hij kon reageren, duwde ze zich langs zijn lichaam.
Toen ze hem de rug had toegekeerd, voelde ze een lichte opluchting die hopelijk het begin zou zijn van zoveel meer. Alvorens ze echter een volgende stap kon zetten, voelde ze zijn kille greep om haar bovenarm. Ze wilde zich loswringen, maar leek te verstijven. Zijn hand voelde als een ijzige schroef die niet meer los te wrikken zou zijn. Ze wist niet langer of ze de woorden die hij nu sprak nog wilde horen. Het duurde niet lang voordat dat niet meer een van haar zorgen zou zijn.
Voordat hij het zelf besefte, verspreidde de koude die nu in de kamer hing zich in haar lichaam. Voordat hij het besefte zou ze er niet meer zijn. Een pop wiens koorden hij had doorgeknipt.

Volg mij op Facebook!
https://www.facebook.com/auteurJasmienVerstricht

Over de auteur

Jasmien Verstricht (1993) heeft een moeilijke jeugd achter de rug. Ondanks zware pesterijen en een late diagnose van ASS, met als gevolg verscheidene psychiatrische opnames, was er één constante in haar leven: schrijven. Met het uitgeven van dit boek wil ze anderen een hart onder de riem steken en hen ervan verzekeren dat er altijd een lichtpunt is om naartoe te leven.

ReviewsSchrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Het Verloren Element

Auteur:

Jasmien Verstricht

Categorie:

Fantasy

Aantal pagina's:

252

Geïllustreerd:

Nee

Uitvoering/Formaat:

Paperback 16 x 24 cm

Verschijningsdatum:

08-02-2019

ISBN:

978-94-6389-013-7 / 9789463890137

Vaste prijs:

€ 21,99