Alles wat ik ooit wou

Charlotte Dierckens

Category: Young Adult

€ 21,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Rosie heeft dromen. Ze wil het maken in de muziekindustrie en eindelijk ontdekken wie ze is. Bovenal is ze op zoek naar liefde. En niet zomaar verliefdheid. Wanneer ze valt voor kroonprins Jonathan, denkt ze gevonden te hebben wat ze zoekt. Niets is echter wat het lijkt. Jonathan is misschien toch niet zo perfect als hij er op het eerste zicht uitziet. Of is het Roselyn die niet perfect is voor hem? 
En dan wordt Rosie bekend en komt ze terecht in een wereld vol intriges en bedrog. Kan Rosie door alle tegenslagen heen toch nog alles vinden wat ze ooit wou?

From the book

De deur zwaaide open. Ik kon mijn ogen niet geloven; altijd had ik gedacht dat het paleis prachtig zou zijn, maar dit sloeg werkelijk alles.
En toen zag ik hem. Hij stond naast zijn ouders in de gang. Keurig in pak en zo stijf als een plank, met naast hem, zijn jongere zusje. Mijn blik kruiste de zijne, hij gaf een kort, al even stijf knikje.
De koning kwam op me af en begroette me hartelijk: ‘Welkom, wij hebben u uitgenodigd omdat onze dochter een grote fan is, dit is haar verjaardagscadeau.’
In mijn hoofd gingen er vraagtekens dansen: Verjaardagscadeau, ik? Ik moest toch gewoon gaan? Ik verstond het niet echt.
De lessen over wat ik mocht doen en laten die ik in de auto had gekregen, was ik plotsklaps vergeten. Dus zei ik stijf (echt alles gebeurde stijf): ‘Een gelukkige verjaardag.’
De prinses antwoordde enthousiast: ‘Dank u!’
Ik zag Jonathan grijnzen. Het was zo’n grijns die zoveel zei als: ‘Je hebt je net vreselijk belachelijk gemaakt en ik vind het eigenlijk wel grappig, maar ik mag dat helemaal niet tonen, want ik ben een stijve, saaie prins en dit is wat een stijve, saaie prins hoort te doen.’
Ik had er echt geen idee van of hij wist wie ik was. En sinds hij zo had gegrijnsd, kon ik er al helemaal geen staat meer op maken.
‘Als u zou willen volgen,’ zei de koning en hij ging een zaal binnen die – als het mogelijk was – nog mooier was dan de gang. De muren waren vol geschilderd en er hing een enorme kroonluchter aan het plafond. Het was net een film waar ik een hoofdrol in speelde.

About the author

Charlotte Dierckens (2000) komt uit Lichtervelde en woont bij haar broer en ouders. Van kleins af aan genoot ze van lezen en was ze bezig met tekst en verhalen. Omdat ze altijd al bezig was met schrijven, besliste ze om een boek te schrijven. Het was haar droom om het uit te geven. De auteur heeft dan ook vier jaar geschreven om de kleine stukjes verhaal die ze maakte in een boek te gieten. Na uren te zoeken naar de geschikte verhaallijnen is uiteindelijk “Alles wat ik ooit wou” ontstaan.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Alles wat ik ooit wou

Author:

Charlotte Dierckens

Category:

Young Adult

Number of pages:

228

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

24-05-2019

ISBN:

978-94-638-9300-8 / 9789463893008

Price:

€ 21,50

Language

Dutch