De vrouw in badjas - Een burn-out jaar om nooit te vergeten

Roos van Wout

Category: Health

€ 18,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Op een openhartige en een tikkeltje humoristische wijze vertelt Roos in de sfeer van een dagboek over haar leven als mid-dertiger. Wat leek als een volmaakt leven met man, huis en kind wordt plots gigantisch overhoop gehaald. Er brak een periode aan waar zij zich, mede geplaagd door een burn-out, over is gaan verwonderen. Geleidelijk aan ontstaat bij haar het besef dat juist de kleine alledaagse ervaringen en strubbelingen het leven mooi en intiem maken.

From the book

Op feestjes waar je van die vage bekenden tegenkomt. Waarbij je na drie zoenen standaard de vraag krijgt: ‘Hé hoi, lang niet gezien. Hoe gaat het met jou?’ En dat zij dan eigenlijk al de beweging maken om de volgende kennis drie zoenen te gaan geven, maar uit beleefdheid nog even jouw standaard reactie afwachten, namelijk: ‘Goed hoor, met jou?’ Dat vind ik zo’n dooddoener! In mijn fantasieën ga ik dan iemand keihard de waarheid vertellen. ‘Nou, wat leuk dat je het vraagt. Het gaat namelijk enorm kut. Ik slaap sinds vorige week zó slecht, ik weet gewoon niet meer wat ik eraan moet doen. Nu belde ik vanochtend met mijn huisarts en ...’ Bla, bla, bla, gewoon een half uur vol lullen. Kijken hoe die verre kennis er dan bijstaat.

About the author

Al een eind op weg naar herstel van haar burn-out, voelde Pleunie (Roos van Wout) anderhalf jaar geleden de ruimte en de behoefte om na te denken over een nieuwe invulling van haar vrije tijd. Wat zou nou een leuke maar ook uitdagende hobby kunnen zijn? Omdat ze al enige tijd met de gedachte speelde om te gaan schrijven is zij al schrijvend een ontdekkingsreis gaan maken door haar leven als mid-dertiger. Het bleek therapeutisch, maar bovenal heel plezierig om te doen. Nieuwe hobby gevonden?

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De vrouw in badjas - Een burn-out jaar om nooit te vergeten

Author:

Roos van Wout

Category:

Health

Number of pages:

140

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A5

Release date:

29-03-2019

ISBN:

978-94-6389-158-5 / 9789463891585

Price:

€ 18,99

Language

Dutch