Bedrogen

Jack Molenaar

Category: Thrillers

€ 21,00
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Met een eigen antiekzaak in het centrum van Amsterdam, lijkt de jonge ondernemer Peter Vermeer zijn zaakjes goed voor elkaar te hebben. Maar dan laat zijn gezondheid hem in de steek en verschuift zijn leven geleidelijk naar de rand van de afgrond. Gedreven door financiële wanhoop gaat hij met de verkeerde mensen in zee en belandt dan in een wereld vol geweld en bedrog. Als hij vervolgens ook het contact met zijn vier jaar oude zoontje verliest, gaat hij voorbij alle grenzen. Knokkend voor herstel en radeloos van verdriet, zoekt hij zijn weg door het hart van crimineel Nederland.

From the book

“Uw naam, alstublieft.” De grijsharige vrouw had zich tot hem gericht. Been rechts tintelde niet meer. Wat overbleef was alleen nog kou, alsof het been niet meer bij hem hoorde. Dat was raar, zo had hij het niet eerder meegemaakt. In zijn ogen was opeens paniek te lezen. Hij keek nerveus omhoog. Want boven zijn hoofd was het plafond in beweging gekomen en de smeltkroes van ziekenhuisgeluiden drong nu met trage echo’s zijn hoofd binnen. Toen verdronk het geluid opeens in een oceaan van stilte en veranderde de vloer in vloeibaar rubber. Zijn vingers klemden zich vast aan de rand van de balie, maar zijn greep miste de kracht om zijn val te voorkomen. Even later lag hij op zijn rug op de harde linoleumvloer. Een ziekenverzorgster knielde naast hem en legde haar koele hand op zijn voorhoofd.

About the author

Jack Molenaar is in 1949 in Schagen geboren en woonde samen met zijn vrouw Rika achtereenvolgens in Zaandam, Akkrum en Zeewolde. Na beëindiging van zijn loopbaan als directeur van een autoleasemaatschappij, zette hij na een kort avontuur in de jachtverhuur de stap naar het schrijven. Eerst als freelancer voor kranten en magazines en vervolgens als auteur. De in 2013 verschenen thriller Complot Sebastiaan was zijn debuut als schrijver van spannende verhalen. Bedrogen is alweer de vierde en laatste thriller van zijn hand. Jack is in oktober 2018 op 69-jarige leeftijd overleden.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Bedrogen

Author:

Jack Molenaar

Category:

Thrillers

Number of pages:

208

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

08-02-2019

ISBN:

978-94-638-9017-5 / 9789463890175

Price:

€ 21,00

Language

Dutch