Verknipte genen

Guido Naudts

Category: Fantasy

€ 19,00
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Vreemde gevaarlijke dieren teisteren de anders zo vreedzame Kempen. Julia is biologe en heeft de opdracht gekregen om uit te zoeken wat er aan de hand is. Iemand kan blijkbaar naar believen dieren veranderen in monsters. Welke geheimzinnige krachten zijn hier aan het werk? Julia’s genetische kennis wordt danig op de proef gesteld! Ze vermoed dat de nieuwe revolutionaire techniek crispr-cas gebruikt wordt. Wat eerst een lokale grap leek, blijkt uiteindelijk te veranderen in een mondiaal probleem. Julia’s gezinsleven komt onder zware druk te staan. Haar man is echter haar steun en toeverlaat wanneer zij in hachelijke omstandigheden terechtkomt.

From the book

Plotseling was er een geweldig gekraak te horen. Een geweldig gedrocht kwam vanachter de rechterdeur de hal binnengestormd. Het dier dat zo´n twee meter lang was, had de voorkant van een neushoornkever en de achterkant van een schorpioen met een grote bolvormige stekel achteraan. Het was gewoon dwars door de houten deur gelopen, de deur kapotstotend met zijn grote lange hoorn. Het dier zwiepte met zijn staart tegen Verselder, die aan de andere kant van de gang stond. Hij werd met grote kracht tegen de muur gezwierd. Met zijn geniepige ogen keek het monster Julia recht in het gezicht.

About the author

Guido Naudts werd geboren te Antwerpen. Hij studeerde zoölogie aan de universiteiten van Leuven en Antwerpen. Toen hij tewerkgesteld was als ambtenaar aan de overheidsdienst Justitie werd hij geraakt door Cupido’s pijl en als getrouwde man verhuisde hij naar Bouwel, deelgemeente van Grobbendonk. Als cultureel mens is hij verlekkerd op historische romans, detectives en science fiction. Hij is ook een enthousiast lid van het Onze-Lieve-Vrouwekoor van Bouwel. Hij houdt van fietsen en wandelen. Dikwijls is hij te zien in gezelschap van zijn lieve echtgenote die net als hem heel geïnteresseerd is in de natuur en vreemde landen en volkeren.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Verknipte genen

Author:

Guido Naudts

Category:

Fantasy

Number of pages:

128

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

19-04-2019

ISBN:

978-94-6389-214-8 / 9789463892148

Price:

€ 19,00

Language

Dutch