Meester Drone

Jens Beimans

Category: Children books
  • (5)

€ 17,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Tim gaat na de zomervakantie eindelijk naar groep 7 bij meester Henk! Hij is de leukste meester van de school, veel leuker dan meester Bert bromsnor. Tijdens de muziekles pakt hij zijn gitaar erbij. Tim zou willen dat hijzelf ook zo goed gitaar kan spelen. Het nieuwe schooljaar lijkt een groot feest te worden met meester Henk. Helaas loopt alles toch anders dan hoe Tim het zich had voorgesteld...

From the book

Meester Henk wilde de kinderen beter leren kennen door ze te laten vertellen over hun vakanties. Hieruit bleek dat er grote verschillen waren in wat iedereen in de zomer had beleefd. Sommigen hadden een verre reis gemaakt, anderen waren thuis gebleven. Maar Tim bijvoorbeeld, was met zijn ouders en Esmee met de auto naar Zuid-Frankrijk geweest. Zijn moeder vond vliegen te duur en slecht voor het milieu. Floor en Maartje waren eerst een week met de ouders van Floor naar Florence gegaan. Daarna tien dagen naar Mallorca met de ouders van Maartje. Ze waren beiden het enige kind thuis, dus was het voor de ouders ook leuk als er een ander kind mee ging. Justin had misschien wel de duurste reis gemaakt van iedereen uit de klas. Misschien zelfs van heel de school. Hij had namelijk vier weken lang door Amerika gereisd. Van Miami tot Houston met een enorm luxe camper. Op het digibord mocht hij een filmpje laten zien. De kinderen zagen dat hij in Disney World was geweest. Maar ook dat hij een raket had bezocht die echt door de ruimte had gereisd. De kinderen keken hun ogen uit. Tim werd er stiekem een beetje jaloers van. De meesten waren met de auto op vakantie gegaan. Abdul was verhuisd tijdens de vakantie, daarom was hij thuis gebleven. Meester Henk leek erg afwezig. Het leek wel of hij met zijn gedachten nog in de vakantie was.

About the author

Jens Beimans (1996) komt uit Budel en is meester in groep 7. Naast zijn werk op de basisschool is hij altijd al bezig geweest met creatieve en vernieuwende projecten, zowel binnen als buiten het onderwijs. Toen hij vroeger zelf in groep 6 zat had hij al eens meegedaan aan een verhalenwedstrijd van een regionale krant. Het werk in het onderwijs maakte hem enthousiast voor kinderboeken waardoor hij zelf is gaan schrijven.

Reviews

2019-03-08 19:22:04 | By: Pleun | Rating:
Geweldig heel leuk groetjes aan jou meester jens

2019-02-23 00:48:00 | By: Maarten | Rating:
Wat een topboek! Je zou vaker zo'n schrijver op deze manier willen zien debuteren.

2019-02-20 08:35:04 | By: sjoerd | Rating:
ik vind het een super leuk boek en zeker de grappen zijn super leuk!

2019-02-20 20:14:02 | By: Sjoerd2407 | Rating:
Super leuk boek en ook mijn ouders vinden het leuk en mijn broer doet er zijn boekbespreking over ik hoop dat er een deel 2 komt.

2019-02-15 15:46:13 | By: Lizzy | Rating:
Ik vind het een super leuk boek, ik vind het ook leuk dat je ook jeugd woorden er bij hebt toegevoegd.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Meester Drone

Author:

Jens Beimans

Category:

Children books

Number of pages:

88

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

15-02-2019

ISBN:

978-94-6389-034-2 / 9789463890342

Price:

€ 17,50

Language

Dutch

Rating:

  • (5)