De Doornenraad - Boek 1: Pheto

Ferry Adams en Claudia Dumee

Category: Fantasy
  • (2)

€ 21,00
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Er trekt een schaduw ongezien over het Oostelijke Rijk. Pionnen worden in stelling gebracht om de Keizerlijke macht te breken en het Rijk in duisternis te storten. Temidden van dit alles begint een jonge jongen aan een reis die zijn leven voorgoed zal veranderen...

Zal het tij gekeerd kunnen worden, of is het te laat en zal het Oostelijke Rijk in de handen vallen van hen die enkel uit zijn op geld en macht? Avontuur, angst, haat, liefde en verraad volgen elkaar in hoog tempo op in het eerste deel van de Doornenraad serie.

From the book

Behoedzaam sloop de man tussen de bomen door. Hij hield even stil achter een grote struik, waarvan de dichte begroeiing van venijnige doorntakken hem een prima schuilplek boden voor eventuele spiedende ogen. Voorzichtig keek hij om zich heen en tuurde aandachtig in de schemering, maar zag geen tekenen van beweging. Voorzichtig, om maar vooral zo weinig mogelijk geluid te maken, verschoof hij zijn gewicht van de ene voet naar de andere en speurde nogmaals de omgeving af. Het was stil in het bos, op het fluiten van een paar vogels na. Toen hij er zich van vergewist had dat er niemand in de buurt was, sloop hij verder. Zonnestralen braken door het dichte bladerendak heen. Het was een warme nazomeravond en de naderende herfst deed de bladeren al rood en bruin verkleuren. Op schaarse plekken zoals deze, waar de zon door het gebladerte brak, leken ze soms wel van goud en koper. De man deed zijn uiterste best om geen geluid te maken en probeerde voortdurend in de schaduw te blijven. Ergens in het bos klonk plots het geluid van een brekende tak. Vlug dook hij achter een rotsblok en duwde zijn rug dicht tegen de koude steen aan.
Zouden ze hem op het spoor zijn? Dat was onmogelijk, hij was zo voorzichtig geweest. Hoe hadden ze hem ooit kunnen vinden?
Zijn hart bonkte en het koude zweet stond op zijn voorhoofd. Hij maakte zich zo klein mogelijk en dwong zichzelf tot rust. Toen zijn hartslag weer rustiger werd, ging hij gehurkt zitten, kwam voorzichtig omhoog en keek behoedzaam vanachter zijn schuilplaats naar de bomen voor hem. Niets te zien. Hij ging terug op zijn hurken zitten en bleef nog een tijdje zitten, tot hij ervan overtuigd was dat het gevaar geweken was.
Hij mocht niet gepakt worden, niet nu. Hij moest veilig door het bos heen zien te komen, anders was het dorp verloren. Eenmaal aan de andere kant zou hij veilig zijn en hulp kunnen halen, maar voor nu zou hij extra voorzichtig moeten zijn. Als ze hem vonden, zou alles voorbij zijn.

About the author

Ferry Adams en Claudia Dumee vormen samen een schoonbroer-schoonzus schrijversduo met een passie voor meeslepende verhalen, gevuld met spanning, een grote diversiteit aan interessante karakters en duistere dreigingen. Doordat ze beiden een compleet verschillend karakter hebben, evenals een duidelijke eigen mening, weten ze altijd feilloos het beste uit elkaars ideeën te halen.

Doornenraad - Boek 1: Pheto is het eerste resultaat van hun samenwerking en markeert het begin van de ‘Doornenraad’ cyclus.

Reviews

2019-06-12 21:28:17 | By: Ada de Geus | Rating:
In een ruk uitgelezen!!! Heerlijk boek en fijn geschreven. Kom maar snel door met het vervolg!

2019-05-19 17:28:09 | By: Daisy Gunpowder | Rating:
Een boek met een spannend begin en vlot geschreven verhaal. Een verhaal dat gelukkig niet in herhalingen vervalt, maar lekker doorvertelt. Een einde waarvan je weet: het is nog niet afgelopen en ik wil weten wat er verder gaat gebeuren met de Doornenraad.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De Doornenraad - Boek 1: Pheto

Author:

Ferry Adams en Claudia Dumee

Category:

Fantasy

Number of pages:

204

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

15-03-2019

ISBN:

978-94-6389-083-0 / 9789463890830

Price:

€ 21,00

Language

Dutch

Rating:

  • (2)