Aguiché - Wanneer een afrodisiacum vrouwen totale controle geeft

Marcel Damen

Categorie: Romans

€ 21,50
Gratis verzending
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Wat doe je als je een afrodisiacum in handen krijgt, waarmee je ook nog eens de totale controle krijgt over iedere man die jij maar wil? Ga je voor het grote geld en verspreid je het wereldwijd, wat kan leiden tot een complete chaos, of stel je het ter beschikking aan een selecte groep steenrijke vrouwen? En hoe gebruiken zij dat middel dan?

Uit het boek

“Je ziet, Heidi, met dit middel kun je het mannetje alles laten doen wat je wilt. De legende is dus waar en wij hebben het middel nu in handen.”
Verdwaasd keek Heidi nog steeds naar het kooitje. Langzaam drong tot haar door wat ze had uitgevonden. Je kunt het mannetje alles laten doen wat je wilt... echode het in haar hoofd ...alles wat je wilt...
“Maar, maar, dat is geweldig! Of niet? Nee, het is verschrikkelijk!”
“Waarom is het verschrikkelijk, beste Heidi? Het is juist fantastisch!”
Voor het eerst zag Heidi de Chinese lachen: “We hebben het ideale afrodisiacum ontwikkeld! Woorden als ‘moe’, ‘te druk’ en ‘geen zin’ bestaan vanaf nu niet meer in de slaapkamer! Snap je het niet?”
Liling boog zich samenzweerderig naar Heidi en sprak weer op zachte toon: “Welke vrouw zal dit middel niet willen hebben? Die stoere bink, die naast je zit in de klas, die sportleraar met zijn gespierde lichaam, die mooie jongens op het strand... ze komen allemaal binnen handbereik dankzij dit middel.”
“Maar...,” wierp Heidi tegen, “die totale gehoorzaamheid.... Als die nou eens verkeerd gebruikt wordt?”

Over de auteur

Na het schrijven van een vrij succesvol boek over het ontwerpen van tuinen is Marcel blijven schrijven, wat geleid heeft tot het boek dat u nu in handen heeft. Met zijn open, toegankelijke stijl die tegen het literaire aanleunt, vertelt hij met speels gemak wat de personages in dit boek uitspoken als zij ‘Aguiché’ in handen krijgen. Hoewel de personages nogal verschillen, weet de in Roermond wonende schrijver ze uiteindelijk toch bij elkaar te brengen in een zinderende finale.

ReviewsSchrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Aguiché - Wanneer een afrodisiacum vrouwen totale controle geeft

Auteur:

Marcel Damen

Categorie:

Romans

Aantal pagina's:

240

Geïllustreerd:

Nee

Uitvoering/Formaat:

Paperback 16 x 24 cm

Verschijningsdatum:

22-02-2019

ISBN:

978-94-6389-047-2 / 9789463890472

Vaste prijs:

€ 21,50

Taal

Nederlands