Geluksvogel - Een inspirerend interactief kinderboek

Gea de Jong-Oud

Category: Children books
  • (1)

€ 20,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Welkom in de wereld van Vera en Castor. Ze vertellen je over hun leven. Kunnen een jongen en een meisje beste vrienden zijn?
Maken ze wel eens ruzie?
Vera heeft een zus en een zusje. Hoe is het in hun gezin?
Castor heeft geen broers of zussen. Oh nee, gaat hij alweer verhuizen?

Lees, leef en denk mee met Vera en Castor.
Ontdek waarom ze geluksvogels zijn.

Dit wordt echt jouw boek. Je doet mee met het verhaal. Door te schrijven, tekenen, kleuren of plakken voeg je je eigen wereld toe. Maak er een mooi kunstwerk van.

From the book

Castor doet raar. Sinds hij heeft afgesproken met Roosmarlène probeer ik toch wel weer normaal tegen hem te doen, maar ik moet toegeven, het lukt me niet zo goed. En Castor is bleekjes, stilletjes en teruggetrokken. Zelfs Kai krijgt hem niet aan het lachen. Het is niet alleen onze ruzie. Er is meer aan de hand. Dat weet ik zeker. Hij had ook alles fout bij de topotoets, terwijl hij een van de beste leerlingen van de klas is. Nee, het gaat niet goed met hem. Maar we hebben een afspraak, voor morgen. Morgenmiddag gaat hij met mij mee uit school. We moeten het er toch maar eens over hebben. Ik stelde het voor en hij zei meteen dat hij graag mee wilde. Misschien kom ik dan meer te weten.

About the author

Mooie verhalen schrijven, dat is wat Gea de Jong-Oud het liefste doet. Dat kunnen interviews zijn in opdracht van kranten of magazines maar ook fantasieverhalen voor kinderen. Samen met haar man en drie dochters woont ze in Joure. Het gezin is de inspiratie voor dit boek. Maar dat betekent niet dat alles ook precies zo is gebeurd. Want juist de fantasie en het creëren van een eigen wereld vindt Gea bij het schrijven van een boek het onderdeel waar ze het meest van geniet. Ze wil niets liever dan alle kinderen verrassen en een leuke tijd bezorgen met dit boek.

Reviews

2020-12-13 20:25:32 | By: Mirjam | Rating:
Mijn dochter heeft het boek met plezier gelezen, erg leuk boek. Aanrader!Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Geluksvogel - Een inspirerend interactief kinderboek

Author:

Gea de Jong-Oud

Category:

Children books

Number of pages:

184

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A5

Release date:

14-06-2019

ISBN:

978-94-638-9361-9 / 9789463893619

Price:

€ 20,99

Language

Dutch

Rating:

  • (1)