Spoor ik wel?! - Een kijkje in het hoofd van een autist

Anke van Puijenbroek

Category: Psychology and personal development
  • (5)

€ 18,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Mijn naam is Anke. Op mijn achtste kreeg ik de diagnose autisme. Ik heb dit boek geschreven om jou een kijkje te geven in mijn hoofd zodat ik je kan laten zien hoe ik dingen ervaar en beleef.
Ik heb dit geschreven in de hoop dat mensen me beter gaan begrijpen. Want ik heb me altijd onbegrepen en ongehoord gevoeld.

Vaak is het met een vleugje humor geschreven. Ik wil jullie op een grappige manier mee laten kijken met de dingen waar ik het moeilijk mee heb in het dagelijkse leven. Maar met veel moeite heb ik ook een aantal serieuze hoofdstukken op papier gekregen.

Een boek vol illustraties gemaakt door mij over de dagdagelijkse frustraties van het leven.
Geniet ervan!

From the book

Ondertussen zit mijn hoofd al vol terwijl de dag is nog maar twee uur bezig is. Het liefst van al zou ik nu gewoon in mijn bed willen kruipen en mijn hoofd terug laten rusten want mijn gedachten vreten me kapot.
Ik weet op voorhand al dat school er vandaag echt te veel aan is. Zou iemand begrijpen dat ik school soms echt niet aankan? Of dat ik echt geen zak leer op school omdat het er gewoon niet meer bij kan? Ach, al zouden ze het weten, wat maakt het uit? Naar school gaan moet ik toch.

About the author

Anke van Puijenbroek (2001) komt uit Arendonk en woont daar met haar ouders en zus. Ze is al van kleins af enorm creatief en doorheen haar jeugd begon ze ook met schrijven. Sinds de middelbare school kreeg Anke het moeilijk met het dagelijkse leven en haar autisme. Zo is ze begonnen schrijven en tekenen rond haar frustraties van het leven in de hoop dat mensen haar beter zullen begrijpen.

Reviews

2019-07-03 14:01:11 | By: Annemie | Rating:
Anke, Ik heb je boek in 1 keer uitgelezen... wat een moedige getuigenis!!!

2019-07-03 15:42:48 | By: Christiane Otten
Heel leuk, maar alsook heel ontroerend boek. Heel knap van Anke om het zo neer te pennen.

2019-07-03 16:43:22 | By: Dominique Verkammen | Rating:
Dankzij de openhartigheid en eerlijkheid van Anke begrijp ik mijn kleindochter een beetje beter. Enorm veel bewondering voor Anke's schrijf- en tekentalent. Een speciaal boek van een speciale meid, geschreven voor éénieder die het speciaal-zijn van iemand met ASS tracht te vatten. Een aanrader van formaat !!

2019-06-27 07:55:24 | By: Lisette Vanheuckelom | Rating:
Een boek dat je niet weg kan leggen, je leest hem in 1 ruk uit. Onverstelbaar wat jij dagelijks moet doormaken en knap dat je dit verhaal met iedereen wil delen. Mooi gescheven en wat een tekentalent heb jij. Super knap !

2019-06-21 23:57:23 | By: Bertha Freeke | Rating:
Ik heb dit boek met ontroering gelezen. Wat een worsteling. Het geeft inzicht en hopelijk meer begrip voor mensen die 'anders' zijn.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Spoor ik wel?! - Een kijkje in het hoofd van een autist

Author:

Anke van Puijenbroek

Category:

Psychology and personal development

Number of pages:

116

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A5

Release date:

14-06-2019

ISBN:

978-94-6389-358-9 / 9789463893589

Price:

€ 18,50

Language

Dutch

Rating:

  • (5)