Ontzwijgen - Stop manipuleren, domineren, leugens en narcisme

Miranda Blijenberg-Meenhuis

Category: Novels
  • (1)

€ 19,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Narcisme in relaties speelt zich vaak alleen achter gesloten deuren af. Ontzwijgen beschrijft wat ongelijkwaardigheid tussen partners aan kan richten. Lees het schrijnend portret van de schade die narcistische partner Bart aanricht in zijn relatie met Pien. Ze vecht voor haar eigen ‘leven’ en hoopt jou te kunnen inspireren door te Ontzwijgen!

From the book

Mijn gedachten en gevoelens schoten van links naar rechts, is dit de man waar ik als een blok voor was gevallen? ben ik wel belangrijk voor hem? neemt hij onze relatie wel serieus? Ik vroeg hem dit op de man af, het antwoord was niet wat ik wilde horen, zijn duiven waren zijn alles, als hij moest kiezen wist hij nog niet waar hij voor zou kiezen. Er knapte iets bij mij, ik zakte in de keuken op de vloer en voelde mij gekwetst, in en in gekwetst. Ik zei dat hij zijn tas maar moest pakken en dat ik klaar met hem was, alles werd licht in mijn hoofd, dit wilde ik niet, ik wilde een man die er voor mij zou zijn. Hij liep naar boven en pakte zijn tas vol en sloeg de voordeur achter zich dicht en reed weg.

Ik huilde, alle spanning kwam eruit, en ik vroeg mij af, en wat nu? Mijn moeder belde en vroeg: “Wat is er toch aan de hand moppie?” Ik kon alleen maar huilen, haperend vertelde ik wat er was voorgevallen. Bart was naar mijn ouders gereden en had verteld dat ik hysterisch was geworden. Hij wist niet wat hij met hun dochter aan moest en ging een nacht bij zijn oom en tante slapen.

About the author

Miranda Blijenberg-Meenhuis is geboren in 1974 te Almelo. Dagelijks oefent ze met veel plezier en liefde haar vak als tandtechnicus uit. In haar vrije tijd vond ze haar hobby terug, schrijven. Dol op psychologische vraagstukken en het gedrag van haar medemens hoopt ze als debuterend schrijfster inspiratie op te kunnen wekken bij haar lezers.

Reviews

2020-01-24 14:22:17 | By: Michel Meenhuis | Rating:
Geschreven door mijn zus, ( klasse !!! )Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Ontzwijgen - Stop manipuleren, domineren, leugens en narcisme

Author:

Miranda Blijenberg-Meenhuis

Category:

Novels

Number of pages:

140

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

05-04-2019

ISBN:

978-94-6389-177-6 / 9789463891776

Price:

€ 19,50

Language

Dutch

Rating:

  • (1)