Avonturen in de sprookjesvallei - De magische belevenissen van prinsesje Mooigenoeg, prinsje Stoerensterk en hun vriendjes

Ivonne Bast

Category: Children books

€ 18,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Avonturen in de sprookjesvallei bevat verschillende verhalen die door de mooie illustraties tot leven komen. Ivonne Bast heeft samen met de illustrator een wereld gecreëerd waarin je lekker kunt wegdromen, maar waar je ook enorm kunt lachen om wat heksje Langvanneus nu weer uithaalt en om het genies van kabouter Snuffensnuit. Eenmaal verdwaald in de verhalen, zweef je naar een vallei met prinsen, prinsessen, heksen, kabouters en andere sprookjesfiguren. Laat je meenemen in een wereld waarin je door een sloom slakje op een zacht wattenwolkje naar de droomvallei vervoerd wordt. Waar je zweverig in het gras kunt liggen dromen over wat komen gaat en over wat er al was.

From the book

Heksje Langvanneus geeft haar dan wel eens voor de grap de verkeerde spullen mee.
Dat kunnen heksenvriendinnen van heksje Langvanneus niet altijd waarderen.
Vaak komen haar heksenvriendinnen dan weer naar haar terug en roepen dan boos, “mevrouw Langvanneus, nu is het echt genoeg geweest hoor! Geef ons de juiste spullen, of anders toveren we jou om tot een paardenpoepje!”
Heksje Langvanneus ligt dan eerst helemaal in een deuk en valt op de grond van het lachen, maar even later geeft ze dan alsnog de goede spullen aan haar vriendinnen mee.

About the author

Ivonne Bast (1966) komt uit Oss en heeft inmiddels al twee prentenboeken op haar naam staan: ‘Bennie op avontuur’ en ‘Een kleurige kerst voor Dennie’.
De verhaaltjes in haar nieuwe boek zijn bewust geen verhalen met enge figuren zoals een boze heks, gemene koningin of enge wolven. Daar hield ze zelf als kind ook niet van. Vandaar dit sprookjesboek met gezellige grappige, en soms een beetje spannende verhalen. Maar wel zo dat alle kinderen er veel plezier aan kunnen beleven. De illustraties uit dit boek zijn van Helma Jansen.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Avonturen in de sprookjesvallei - De magische belevenissen van prinsesje Mooigenoeg, prinsje Stoerensterk en hun vriendjes

Author:

Ivonne Bast

Category:

Children books

Number of pages:

92

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A5 liggend

Release date:

14-06-2019

ISBN:

978-94-638-9356-5 / 9789463893565

Price:

€ 18,99

Language

Dutch