Bikini Zombie - Volume 1 Ontwaakt! & Volume 2 Herrezen!

Antoine Verhoeven

Category: Fantasy

€ 20,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Een mooie zomerse dag aan het strand van Scheveningen verandert in een nachtmerrie, wanneer de jonge Kaori Kramer getuige is van een bizar ongeluk verderop in het water. Slachtoffers begonnen zich vreemd te gedragen en vielen ineens nietsvermoedende omstanders aan. Geschokt door de epidemie van geweld, kon Kaori niet weten dat de ineenstorting van de wereld slechts het begin zou zijn.

From the book

“Doe zombieachtig, grom en kwijl wat. Je hebt honger en ik ben erg smakelijk!” Sabine liep even naar het water en gooide een klodder nat zand naar Kaori.
“Hè!” riep deze verontwaardigd.
“Niet zeuren, zo lijkt het echter,” giechelde Sabine.
“Grom en kwijl nou maar!”
Ineens schreeuwde Sabine zo hard als ze kon. Kaori schrok zich kapot.
“Help, help! Een zombie! Ze gaat mij verslinden! Ach jee, wat moet ik nou?” jammerde Sabine theatraal. Ze scheurde dramatisch haar shirt kapot en ging verder.
“Ze zijn hier! Het leger der doden is gekomen!”
“Overdrijf je nu niet een beetje?” fluisterde Kaori.
“Help! Ze vermoordt mij, ze verstikt mij met haar twee enorme...”
“Verdomme, Sabine!”
Ineens stonden de vrouwen in een felle lichtbundel. De patrouilleboot had zich losgemaakt van het binnenvaartschip en kwam met een snel tempo op Kaori en Sabine af. De twee soldaten sprongen uit het vaartuigje en renden op de zombie en haar slecht acterende slachtoffer af. Een van de militairen schoot zijn pistool leeg op de jonge vrouw in de bikini. Dodelijk getroffen viel zij als een baksteen op de grond.
De mannen ontfermden zich toen over het huilende slachtoffer. Voorzichtig inspecteerden zij haar armen en hals op zombiebeten.
“Smeerlappen!” riep Sabine ineens, toen een van de soldaten probeerde haar shirt omhoog te trekken.
“Soldaat, ga jij eens kijken of dat ‘ding’ echt dood is,” zei de handtastelijke korporaal.
De soldaat zei niets. Hij lag languit op het nachtelijke strandje. Boven hem stond een modderige Kaori. De overgebleven militair stond op en greep haastig naar zijn pistool. Sabine schopte hem met haar betrouwbare wandelschoen keihard in zijn kruis. Kaori sloeg de man voor de zekerheid met haar vuist recht op zijn gezicht. Hij ging neer.
“Ik heb in mijn rugzak nog wat stevig klimtouw liggen, pak jij het even?” vroeg Sabine, terwijl ze de bewusteloze soldaat op het strand uitkleedde. “Kaori, doe jij die andere!”
Enkele ogenblikken later zaten de reisgenotes in een legergroene rubberboot. Soldaat Sabine en korporaal Kaori voerden zelfvoldaan in hun snelle vaartuigje over de Maas.

About the author

Antoine Verhoeven (1972) is opgegroeid in 's-Hertogenbosch. Hij wist op jonge leeftijd al dat hij wilde gaan schrijven. Nadat hij debuteerde met de thriller 'Duivelsdochter, begon hij te schrijven aan een nieuwe serie, 'Bikini Zombie' geïnspireerd door zijn liefde voor Japanse anime en het zombiefilmgenre uit de jaren 70 en 80.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Bikini Zombie - Volume 1 Ontwaakt! & Volume 2 Herrezen!

Author:

Antoine Verhoeven

Category:

Fantasy

Number of pages:

192

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

19-04-2019

ISBN:

978-94-6389-216-2 / 9789463892162

Price:

€ 20,50

Language

Dutch