Gebedsmomenten - Leven vanuit een intieme relatie met God

Helen Ansing

Category: Poems

€ 14,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

God is altijd maar één gebedsmoment dichtbij. Dit te weten en te voelen, ervaart Helen als een geschenk van God en als rijkdom in haar leven. Daarnaast geeft het haar houvast en hoop. In Gebedsmomenten deelt Helen gedichten waar de liefde voor God, voor het leven en voor anderen in voelbaar en hoorbaar zijn. Er was een verlangen bij Helen om Jezus Christus steeds beter, persoonlijk, te leren kennen en dichtbij God te zijn. Haar relatie met God is rijker en intiemer geworden door dagelijks tijd door te brengen met God en in gebed te blijven. Door de dag deelt zij in gebedsmomenten haar hart met God. Naast dat Helen gelooft in een almachtige God, leerde zij God ook kennen als een teder iemand.

From the book

Kwetsbaar
Er zijn momenten
dat ik even ‘knak’
Breekbaar voel ik mij
dan is er wat er is

Zo mag ik dan bij U komen
in al mijn kwetsbaarheid
met wat er is
U die altijd hoort

Ik dank U voor Uw aanwezigheid
in elk gebedsmoment
Altijd

God is altijd één gebedsmoment dichtbij. Door wat ik meemaakte in mijn leven, was in gebed blijven onder andere voor mij de weg om dichtbij God te blijven. Bidden hielp mij om dat wat er gebeurde te delen en te verwerken samen met God. Ik heb ervaren dat God mij droeg, hielp (op zijn ondoorgrondelijke wijze) en omvormde vanuit de intieme relatie met Hem. Hij leerde me te leven vanuit mijn identiteit: “Ik ben een geliefd kind van God.”
De ranonkels, zoals op de cover, vind ik prachtige tere bloemen. Kwetsbaar bij God zijn in gebed voelt voor mij ook als teer. In gebed kan ik komen bij God gewoon zoals ik ben.

About the author

Helen Ansing woont in Culemborg. Eerder schreef zij haar eerste gedichtenbundel Stil en dichtbij, wandelen met God. Sinds 2013 gelooft zij en is zij gaan leven vanuit haar relatie met Jezus Christus. Zij geniet ervan om gedichten te schrijven. Ze kunnen spontaan ontstaan na een gesprek met iemand of na een tijd van stil zijn bij God. Helen hoopt dat deze gedichten je hart mogen raken. Dat ze je mogen inspireren en bemoedigen om onder andere in gebed dichtbij God te zijn en te blijven. Gebedsmomenten wenst zij je van harte toe, zoals ze passen bij jou en God.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Gebedsmomenten - Leven vanuit een intieme relatie met God

Author:

Helen Ansing

Category:

Poems

Number of pages:

50

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 17 x 17 cm

Release date:

13-12-2019

ISBN:

978-94-638-9851-5 / 9789463898515

Price:

€ 14,99

Language

Dutch