Ackroda - In de voetsporen van een legende

Miel Kanneworff

Category: Fantasy
  • (2)

€ 18,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Ackroda is een wereld die verscheurd wordt door confl icten. De verschillende landen vechten met elkaar om de hegemoniale positie te verwerven. Roland is een ambitieuze jongen die zich als een vis in het water in deze strijd mengt. Zijn ambitie valt andere machtshebbers op. Gaat hij het in deze wereld redden?

From the book

“Laten we toosten op diplomatieke vooruitgang!”, zei Floris.
Floris pakte voor alle vijf een beker wijn. Dat er wijn was te midden van een kampement verbaasde Gerdinand. In Tendor was er alleen bier beschikbaar. Hij wist niet wat hij van Floris Kienjonnik moest denken. De bekers werden tot aan de rand gevuld. Gerdinand dronk de wijn gretig op. Felix had ook dorst en dronk zijn beker in een teug op, nadat hij zag dat Gerdinand aan het drinken was. Carlo vond wijn niet lekker en voelde aarzeling om dit vreemde goedje te drinken. Ook de neven deden zich te goed aan de wijn. Carlo zag dat Gerdinand met zijn hand naar zijn hoofd greep. Iets klopte niet aan dit gebaar. Carlo was klein van stuk en liep steeds iets verder naar achteren. Ook Coenraad en Duco begonnen te knipperen met hun ogen. Carlo was bijna bij de uitgang van de tent. Niemand had aandacht voor hem en hij pakte de duif, schreef een paar woorden op het papier en deed het bericht in de koker. In de tussentijd zag hij dat Gerdinand op de grond lag. Hij moest nu snel zijn en hij was nu buiten de tent waar de duif uit zijn hand vloog. Het loslaten van de duif maakte helaas lawaai waardoor Floris hem in de gaten kreeg.
“Zo jongen, slim van je om de wijn niet op te drinken”, zei Floris.
In de tussentijd zag hij zijn vader duizelingwekkende bewegingen maken en niet lang daarna viel hij op de grond.
“Wat heeft u met mijn vader gedaan?”, schreeuwde de jongen het uit.
“Jouw vader heeft geen macht meer jongen”, antwoordde Floris.
“Wat bedoelt u?”, vroeg Carlo.
“Misschien zou jij een goeie opvolger zijn van Victor Asdorf”, antwoordde Floris.
“Waarom Victor?”, vroeg Carlo weer.
“Je bent wel traag van begrip. Ik onderhandel alleen met leiders. Felix is afgezet en dan durft hij hier te komen onderhandelen”, antwoordde Floris weer en lachte gemeen.
“Drink het op of sterf!”, zei Floris dreigend, die zijn dolk pakte.
Carlo had geen keuze en dronk het goedje op.

About the author

Miel Kanneworff (2002) is geboren in Nieuw-Vennep waar hij nog steeds met zijn ouders en broer woont. Met Ackroda wil Miel zijn lezers meenemen in een fantasiewereld die ook kenmerken heeft van onze maatschappij. Grote inspiratiebron voor Miel zijn de verhalen uit het verleden zoals bijvoorbeeld de Eerste Wereldoorlog. Met grote verbeeldingskracht creëert Miel personages die het verleden tot leven brengen.

Reviews

2020-02-25 13:39:18 | By: Noah Smits | Rating:
Dit is echt een heel leuk boek om te lezen. Vanaf de eerste bladzijde word je meegesleurd in het spannende verhaal. Dit boek is echt een aanrader! Kopen dus, zeker voor die prijs. De schrijver heeft zijn eigen fantasie geweldig verwoord in Ackroda. Wanneer komt deel 2, meneer Kanneworff?

2019-11-14 08:54:01 | By: Rob | Rating:
Wow! wat een geweldig boek! Ik heb gehoord dat de schrijver pas zeventien jaar oud is, Proficiat! 1 van de beste boeken die ik heb gelezen.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Ackroda - In de voetsporen van een legende

Author:

Miel Kanneworff

Category:

Fantasy

Number of pages:

126

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

09-08-2019

ISBN:

978-94-6389-539-2 / 9789463895392

Price:

€ 18,99

Language

Dutch

Rating:

  • (2)