Een nieuwe weg

Ankje van der Veen

Category: Novels

€ 20,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

In deze meeslepende roman staat Elsa centraal. Als het noodlot voor de tweede maal toeslaat in haar leven, durft ze niet meer te hopen op geluk. Ze schrijft al haar wel en wee van zich af in een dagboek. Dan leert ze Alewijn kennen. Zou ze eindelijk haar prins op het witte paard gevonden hebben?

From the book

Elsa trekt ietwat geagiteerd de deur open, want tja, wat een gedoe dat busje van die kwekerij op haar oprit. Wat moet die hier?
Voor haar staan twee mannen, en ze trekt wit weg, als ze één van hen herkent...
Met een minzaam lachje om zijn dunne lippen steekt hij haar zijn hand toe.
“Dag mevrouw van Switten, ik ben Eibert van Gorkum. Wij hebben elkaar een keer eerder ontmoet. Uw tuin werd tot dusver door ons bedrijf onderhouden. Uw man heeft mij kort voor zijn overlijden laten weten dat u waarschijnlijk na zijn dood een andere tuinman zal willen zoeken.”
Elsa weet zich met moeite te beheersen... het idee dat deze man de erfgenaam is van Alewijn zijn spullen. Ze had de man vanaf de eerste seconde dat ze hem onder ogen had gekregen, niet gemogen: die nare fletse vissenogen van hem, die haar met dat zelfde minzame lachje als nu hadden aangekeken.

About the author

Ankje van der Veen is een gevoelsmens. In haar eerste boek, een biografie over haar autistische zoon is dat ook tot in detail waarneembaar. In de romans die ze daarna schreef weet ze haar lezers ook te raken, en ze al snel in te laten leven met de personages die in het verhaal ‘rondlopen’. Een nieuwe weg is haar derde roman die de nieuwsgierigheid van de lezer wederom zal prikkelen.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Een nieuwe weg

Author:

Ankje van der Veen

Category:

Novels

Number of pages:

214

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

05-04-2019

ISBN:

978-94-6389-176-9 / 9789463891769

Price:

€ 20,99

Language

Dutch