Een nieuw begin - Verder leven na een beroerte

Jan Krams

Category: Health
  • (1)

€ 17,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Jan is 52 jaar en denkt al zijn zaakjes goed op orde te hebben: een goede baan, een mooi huis, een lieve vrouw, twee kinderen die zelfstandig hun weg gaan en een schat van een klein dochter. Maar dan wordt hij plotseling getroffen door een zware beroerte. Zijn hele leven komt op zijn kop te staan. Door zijn sportieve verleden weet hij zich er weer bovenop te vechten. Een nieuw begin gaat over zijn weg terug.

From the book

Een avond later vroeg een ander: “Meneer Krams, wilt u een kussen tussen uw knieën?” Omdat ik aangegeven had dat ik door op mijn zij te liggen last kreeg van beurse plekken daar waar mijn knieeen tegen elkaar aan lagen. Toen zij dat vroeg, zei ik meteen: “Nee hoor. Doe maar een lekkere, blonde meid van een jaar of 28.” (Geintje meneer Sonneberg.) De zuster stond uiteraard weer verbaasd te kijken.

About the author

Jan is zijn hele leven sportief geweest en is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Als de familie weer eens moe wordt van een van zijn nieuwe ideeën, zegt hij altijd in de trant van Pippi Langkous: ‘Ik heb het nog nooit gedaan, maar ik denk wel dat ik het kan.’ En die instelling is na zijn beroerte alleen maar versterkt!

Reviews

2019-08-10 19:06:04 | By: Yvonne van Ingen | Rating:
Dit boek gekocht voor mijn zwager die op zijn 55ste door een zware beroerte getroffen werd en ook het traject VU-Reade-Heliomare doorlopen heeft en nog steeds een paar keer per week bij Heliomare komt. Hij heeft het hele boek gelezen (nooit gedacht dat hij dat zou doen) en hij vond het één grote herkenning, het gaf hem steun en een zeker optimisme. Ik heb het boek ook gelezen (neutraal, nuchter en leest makkelijk weg) en heb diep respect en bewondering voor de wijze waarop Jan er mee omgaat en ik hoop dat al zijn uitdagingen verwezenlijkt zullen worden.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Een nieuw begin - Verder leven na een beroerte

Author:

Jan Krams

Category:

Health

Number of pages:

82

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A5

Release date:

03-05-2019

ISBN:

978-94-6389-243-8 / 9789463892438

Price:

€ 17,50

Language

Dutch

Rating:

  • (1)