De kleine eenhoorn - De toorn van Thondor

Karlien Kennis

Category: Children books

€ 17,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Ila is een kleine eenhoorn, die verstoten wordt door haar vriendjes. Ze ziet er anders uit en gedraagt zich vreemd. Haar vriendjes zijn geboren helden, en zij is een verstoteling. Ze voelt zich ongelukkig en eenzaam, een nietsnut. Tot op een dag het Regenboogbos in rep en roer staat door een vreemde gebeurtenis. Ila staat er alleen voor en moet op ontdekkingstocht. Zal het haar lukken op haar vriendjes te bevrijden? Ontdek het snel!

From the book

Thondor behoorde vele jaren geleden ook tot de Beschermers: hij was de held van iedereen. Met zijn grote gestalte en spierkracht kon hij elke boze geest verslaan.
Tot op een dag alles veranderde voor Thondor.
Hij was op boze geestenmissie in het Regenboogbos, zoals elke dag.
Hij zag in de verte, nabij de Bosbessenrivier, iets fonkelen. Hij besloot om erop af te gaan, want hij was immers niet bang.

About the author

Karlien Kennis is altijd al gepassioneerd geweest door schrijven én fantasieverhalen. Zij begon haar debuut als schrijfster met de autobiografie ‘Een weg naar ontwaking.’ Na 10 jaar was het tijd voor iets anders: een kinderboek. Maar niet zomaar één. Het verhaal gaat over pesten en hoe we ermee zouden kunnen omgaan. Hopelijk kan dit boek, met een vleugje fantasie, steun en hoop geven voor klein én groot!

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De kleine eenhoorn - De toorn van Thondor

Author:

Karlien Kennis

Category:

Children books

Number of pages:

50

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 17 x 17 cm

Release date:

17-05-2019

ISBN:

978-94-638-9294-0 / 9789463892940

Price:

€ 17,99

Language

Dutch