De Nieuwe Era

Brent Boeckmans

Category: Fantasy

€ 28,00
Free shipping
Delivery between five and ten working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Met de dood van koning Genry Timon is er een fractie weggevallen in de oorlog van de drie koningen. Karle en Isoll moeten drastische beslissingen nemen om een zijde te kiezen in het conflict. Terwijl Gott en Luis de strijd verder beslechten, weten ze niet dat de oorlog als doel dient voor een veel hoger plan: de kwade schaduwtovenaar Ejszaka wil de wereld overnemen met zijn leger ondoden en draken. Bram en de paters van Fort Dauw hebben nu de opdracht om hem te stoppen, voor de hele wereld in duisternis verdwijnt en het niet meer uitmaakt wie er op de troon van Dragonstone zit.

From the book

“Had ik je niet gezegd te wachten”, kijft Domus streng.


“Ik ben de grot niet ingegaan”, antwoordt Bram onschuldig. “De vos is binnen gegaan.”


“Aangestuurd door jou, dat is hetzelfde, Bram. Maar luister, ik ga je het verhaal vertellen van Jörmund Qhoreijn. In de vroegste tijden van het rijk leefden waren er veel meer draken. Niet alleen in de Hoge Bergen maar ook hier in de tien provinciën. De draken vormden een ware plaag. Soms duurde het jaren voor er één te voorschijn kwam, maar als ze kwamen zaaiden ze dood en vernieling. Enkele met gebundelde krachten waren de witte magiërs in staat een aanval van een draak af te weren. En wanneer er eentje was afgeweerd, volgde een ander die dan ongestoord zijn gang kon gaan, omdat de magiërs uitgeput waren.


Maar Jürmond Qhoreijn wijdde zijn hele leven aan de studie over draken. Hij reisde de wereld af en begaf zich naar de gevaarlijkste plaatsen. Zowel op deze aardse wereld als in de geestenwereld ging hij op zoek. En Jürmond vond een oplossing. Hij maakte een hoorn uit oeroude drakenbeenderen, sprak er een nu nog altijd ongekende magische spreuk over uit, en blies erop. De draken hoorden het galmen van Jürmonds hoorn en kwamen allemaal naar hem toe.


Ondanks hun enorme kracht waren ze gedwongen Jörmund te gehoorzamen. De draken waren zo mak als tamme hondjes, en Jürmond stuurde hen allemaal terug naar en over de Hoge Bergen. Daar moesten ze blijven tot het einde der dagen, en op Gumlurung na, bleven de draken in de bergen. Tot de komst van Ejszaka!”

About the author

Brent Boeckmans (1995) is afkomstig uit Vorselaar en begon jaren geleden aan deze serie boeken. Na vier jaar is het einde van de saga bereikt over het rijk der tien provinciën. Alle personages komen nu samen en alle verhalen komen bij elkaar.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De Nieuwe Era

Author:

Brent Boeckmans

Category:

Fantasy

Number of pages:

318

Illustrated:

No

Format/size:

Hardcover 16 x 24 cm

Release date:

24-03-2019

ISBN:

978-94-638-9128-8 / 9789463891288

Price:

€ 28,00

Language

Dutch