Wordt het ooit weer licht? - Wanneer depressie je leven steelt

An Peeters

Category: Psychology and personal development

€ 24,49
Free shipping
Delivery between five and ten working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

"An neemt je mee op haar intense, intrigerende en ontroerende zoektocht naar herstel. Het boek bevat geen tips en tricks om uit een depressie te komen, maar het biedt je wel erg veel inzicht in wat een zware worsteling met depressie inhoudt. De intimiteit en herkenbaarheid van deze moeilijke strijd maken dit een uiterst waardevol document dat ik van harte zou aanbevelen aan eenieder die zelf van ver of nabij een depressie doormaakt."

Prof. Dr. Ernst Koster, UGent

From the book

Van wie zijn die handen toch, die plots uit het niets verschijnen en me uit alle macht de duisternis in trekken? Een duisternis die alles opslorpt en waarin niets meer lijkt te bestaan. Geen vreugde, geen hoop, geen gevoel. Opgerold in een bolletje lig ik te wachten tot het weer licht wordt. Plots hoor ik gestommel en gefluister. Is daar iemand? Ik recht me op om beter te kunnen luisteren. Schuifel over de grond om te voelen of die duisternis ergens stopt. Het is er eenzaam en koud, zelfs van de handen is geen spoor meer te bekennen. Misschien waren het wel de mijne... op zoek naar jou? (26 februari 2017)

About the author

An Peeters (1987) studeerde Taal- en Letterkunde aan UGent en probeert nu haar passie voor (Duitse) taal dagelijks door te geven aan haar leerlingen. Op haar achtentwintigste werd ze met de diagnose ‘ernstige depressie’ geconfronteerd. Leegte en complete chaos overvielen haar, totdat ze de woorden vond die het onzichtbare zichtbaar maakten. Nu probeert ze als ervaringsdeskundige het verschil te maken voor anderen.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Wordt het ooit weer licht? - Wanneer depressie je leven steelt

Author:

An Peeters

Category:

Psychology and personal development

Number of pages:

156

Illustrated:

Yes

Format/size:

Hardcover 17 x 17 cm

Release date:

24-03-2019

ISBN:

978-94-638-9132-5 / 9789463891325

Price:

€ 24,49

Language

Dutch