Een magisch avontuur - Happy Angel Team

Anneke Duym

Category: Children books

€ 23,00
Free shipping
Delivery between five and ten working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Drie jonge kinderen, genaamd Happy Angel Team (Gelukkige Engelen Team) reizen de wereld rond met een mysterieuze spiegel om allerlei vormen van kwaad te overwinnen. Hierbij krijgen ze telkens de hulp van een magisch wezen, zoals de Eenhoorn, Pegasus, de Narwal en ga zo maar door. Een flinke portie werkelijkheid over de wereld rondom ons verweven met een vleugje magie en spanning...

From the book

Via het telefoongesprek kwamen we te weten dat er wachters op Baby Beach stonden. Mo en Jo konden ons onmogelijk opwachten aan het strand. De zee was bovendien super woelig. Schuimkoppen krulden op de golven en we raakten maar met moeite vooruit. Ons bootje ging ongenadig hoog de lucht in, op en neer. Mijn schatten waren echt bang dat we het dit keer niet zouden halen. De motor van de boot kreeg het hard te verduren en sputterde tegen. Tot overmaat van ramp sloeg een harde golf tegen het bootje, waardoor Noa-Kim eruit werd geslingerd. Ze spartelde in de woeste zee. Toen kregen we het echt benauwd. Lisa-Mai gooide haar een boei toe, maar Noa-Kim kreeg die niet te pakken. Toen ging ze kopje onder. Enkele bange seconden later dook ze terug boven en kon net de boei grijpen. Lisa-Mai en Jona-Thanh trokken haar weer aan boord. Als bij wonder zagen we dan toch in de verte het rode anker op Baby Beach. We legden de motor stil. Met de verrekijker spotten we twee wachters. We belden naar Mo en Jo en vroegen of ze de wachters konden afleiden. Ik hoorde wel wat angst in hun stem, maar Mo en Jo zouden hen langs achter proberen te verrassen met een baseballknuppel. Deze actie was best spannend, maar toen Jo hen aansprak, sloeg Mo hen als de bliksem bewusteloos...Zo konden we toch nog via Baby Beach binnen in Aruba.

About the author

Anneke Duym houdt van schrijven, reizen, fotografie, fantasie, muziek, natuur en bovenal haar drie prachtige kinderen (Lisa-Mai, Noa-Kim en Jona-Thanh). In haar boek, Een Magisch Avontuur, combineert ze alles wat haar positieve energie geeft. Haar kinderen spelen de hoofdrol. Zonder hen was dit boek vast niet tot stand gekomen.
Nu de schrijfkriebels haar te pakken hebben gekregen, mogen jullie zeker nog vervolgverhalen verwachten!

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Een magisch avontuur - Happy Angel Team

Author:

Anneke Duym

Category:

Children books

Number of pages:

88

Illustrated:

Yes

Format/size:

Hardcover 16 x 24 cm

Release date:

24-03-2019

ISBN:

978-94-6389-142-4 / 9789463891424

Price:

€ 23,00

Language

Dutch