Dromerijtjes van Binkie en Bonkie

Willem M.R. Leijten

Category: Children books

€ 19,40
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

In het boek spelen twee muizen, Binkie en Bonkie, de hoofdrol. In hun dromen beleven zij bijzondere avonturen. Ze zijn dapper, ondernemend, zo nu en dan een beetje stout, maar zijn bovenal ook erg lief.
Hun wonderlijke belevenissen zijn te lezen in een achttal verhaaltjes met lieflijke, kleurrijke tekeningen. 

De vertelsels doen de titel van het boek eer aan. In een dromerige taal worden de avonturen van Binkie en Bonkie in even zo dromerige omgeving verteld. In hun dromerijtjes zitten leerzame aspecten, die bovendien een positieve moraal uitstralen. Een boek om voor te lezen aan kinderen van vier tot zes jaar en geschikt als leesboek voor de leeftijd vanaf zeven jaar.

From the book

Hij gaat hard, steeds harder. Zo hard, dat hij los van de grond komt. Even later vliegt Tijgertje zomaar het raam uit. Met volle vaart vliegt hij de lucht in. Beneden hen zien Binkie & Bonkie de lichtjes van de stad. Enige tijd later passeren zij de maan. Die lacht, krult vrolijk zijn kin en geeft hen een vette knipoog. Schitterende sterren schieten lachend voorbij.

About the author

Willem M.R. Leijten is in 1944 geboren. Hij was veertig jaar werkzaam in diverse managementfuncties op het terrein van marketing en verkoop.
Na zijn pensionering begon hij met het schrijven van een autobiografie. Daarna is hij zich toe gaan leggen op het schrijven van verhalen voor kinderen. De inspiratie haalde hij vooral uit zijn jeugd en uit de speelse omgang met de kinderen en kleinkinderen. “Ik hoop het kind-zijn in mij nooit te verliezen”, is een gevleugelde uitspraak van hem. Wat begon als een hobby werd zijn passie.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Dromerijtjes van Binkie en Bonkie

Author:

Willem M.R. Leijten

Category:

Children books

Number of pages:

72

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A5

Release date:

24-05-2019

ISBN:

978-94-638-9295-7 / 9789463892957

Price:

€ 19,40

Language

Dutch