De verdwijning van mijn beste vriendin - Op zoek naar de waarheid

Iris Doff

Category: Youth books

€ 19,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Wanneer Amy zomaar op een avond verdwijnt en niet meer terug wordt gevonden, stort het leven van haar beste vriendin Madison compleet in. Haar verdriet is te groot en samen met haar ouders besluiten ze te verhuizen om het verleden achter zich te laten en te beginnen aan een nieuw leven. Maar dan komen er brieven, berichtjes en persoonlijke spullen van Amy opdagen. Eerst denkt ze dat iemand een misselijke grap met haar uithaalt, maar als de aanwijzingen naar Amy steeds serieuzer worden, kan Madison niets anders doen dan de hints te volgen. Zou Amy dan misschien nog wel leven?

From the book

Hoe lang loop ik hier al? Een uur? Twee misschien al? Het is al donker geworden en ik heb verschrikkelijk last van mijn voeten. Ik kijk om me heen om te kijken of ik iets zie, of ik iets vreemds kan vinden. Maar waar ben ik nou eigenlijk naar op zoek? Ik weet het zelf ook niet, ik ben zonder plan zomaar in het donker een vreemd bos ingelopen. Ik zie een omgevallen boom op de grond liggen en loop daar naartoe om even, heel even maar, pauze te houden. Ik kijk om me heen. Ik zie niks, het enige dat ik zie zijn bomen. Zonder dat ik het besef rollen de tranen over mijn wangen. En dan uit het niets, hoor ik een hijgend geluid. Ben ik dat zelf of ben ik niet de enige die hier rondloopt? Ik veeg de tranen van mijn wangen af en sta weer op. Mijn jurk zit onder de modder en ik heb allemaal kleine krasjes op mijn armen van de takken die tegen me aanslaan. Het geluid komt terug en dit keer harder. Ik sta stil en toch hoor ik een geluid van krakende takken. Ik ren weg, maar het geluid blijft mij volgen. Ik struikel over een tak en krabbel weer overeind. Het geluid is nu overgegaan in duidelijke voetstappen en ze komen steeds dichterbij. Steken voel ik in mijn zij en ik ga langzamer rennen. De persoon achter mij komt steeds dichterbij. Nog tien meter, nog vijf meter. En dan voel ik hoe een hand mijn arm vastpakt. Een stevige houding waar ik niet uit kan ontsnappen. Ik haal diep adem en probeer te gillen, maar de hand verplaatst zich mij naar mijn mond en er komt geen geluid uit mijn keel. Niemand kan mij horen, helemaal niemand.

About the author

Iris Doff (2003) heeft als hobby’s; lezen, schrijven en fotograferen. Ze heeft altijd al een droom gehad om haar eigen boek te schrijven. Nadat ze veel ideeën had opgedaan door boeken te lezen, is ze eerst begonnen met verhalen te schrijven. Toen ze bij één verhaal niet kon stoppen met het schrijven, heeft ze besloten om daar haar eerste boek van te maken. Namelijk; ‘De verdwijning van mijn beste vriendin’.

Reviews

2019-05-07 09:11:39 | By: Geert, Tanja en Chris
Lieve Iris, wij zijn supertrots op jou dat je je eigen boek hebt geschreven en dat het nu daadwerkelijk is uitgegeven. Wat hebben we veel leuke reacties gekregen. Bijzonder om te zien dat jouw boek bij ons op tafel ligt.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De verdwijning van mijn beste vriendin - Op zoek naar de waarheid

Author:

Iris Doff

Category:

Youth books

Number of pages:

128

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

03-05-2019

ISBN:

978-94-638-9250-6 / 9789463892506

Price:

€ 19,50

Language

Dutch